2777
2789
ارزونی؟کدوم ارزونیتا فروختی سریع بخر چون ارزونی در کار نیست گرون تر میشه ولی ارزون نهتعویض کن با جدی ...

یعنی طلا پایین نمیاد؟ مثلا سال دیگه؟

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سکه که دارن ۱۴۰۳ ضرب میکنن بیاد تو بازار سکه های ۸۶ خیلی ارزشش افت میکنه میگن زودتر اب کنید طلا بردا ...

به نظر من به خاطر از بین بردن حباب سکه دارن این کار رو میکنن. ولی باید تعداد خیلی زیادی سکه ضرب بشه‌ که حداقل یکسال طول میکشه.

اقا حالا ول کنید بحث شیر رو گفتم اپتامیل خارجیه اونکه تو داروخانه هاست ایرانیهبعدم نپرسیدم بدم یا ن ...

عزیزم ماهم نگفتیم نده خب وقتی برا شما مهم نیس قیمتش پس تو بحث گرونی شرکت نکن معلومه که براتون مهم نیس خب 

ما گفتیم اگه سختته یه شبر دیگه بده وگرنه اگه داری از اون گرونترم بخر ما چیکار داریم اخه

به نظر من به خاطر از بین بردن حباب سکه دارن این کار رو میکنن. ولی باید تعداد خیلی زیادی سکه ضرب بشه‌ ...

حباب سکه چیه؟

ما سکه خریدیممیخوام با پس انداز های کوچیکمم سکه پارسیان بخرم یعنی ضرر میکنه؟