2777
2789

پسر یکی از اشناهامون طلافروشی داره بشدت پولداره. پسر جوون، خوشگل، مودب و همه چی تموم. این پسره اصلا قصد ازدواج نداشت ولی اتفاقی عاشق یه دختری میشه و ازدواج میکنه. دختره شغلش از اینایی بوده که ازدواج میکنن بعد سریع مهریه میزارن اجرا و میرن سراغ نفر بعدی. کلا کارش این بوده با خیلیای دیگه هم اینکارو کرده بوده اما اینا بعد از ازدواج میفهمن. خلاصه چه عروسی بزرگی گرفت براش و چقدرم طلا به پاش ریخت سر هر مناسبت. دختره اخر چندهفته بعد از عروسی بی دلیل رفت مهریه رو گذاشت اجرا و درخواست طلاق داد. ماشینه پسره رو گرفتن، مغازش رو شیش ماه بستن و کلا بدبخت شد. و چون غافلگیرانه اینکارو کرد حتی پسره نمیدونست که بره اموالشو بنام مامانش بزنه. با کلی التماس و خواهش دختره گفت باشه برمیگردم به زندگی و درخواست مهریه رو پس میگیرم به شرطی که تا اخر عمر با مامان بابات قطع ارتباط کنی. نه زنگ نه پیام نه رفت و امد. مامان بابای پسره هم گفتن اشکال نداره قبول کن چون زندگیت روی هواست

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید تو این فرصت اموالشو بزنه به نام یکی دیگه و بذاره تایم قانونیش بگذره بعد طلاقش بده دختره بیزینسی ...

بعد از درخواست مهریه تو دیگه نمیتونی اموالتو بنام کسی بزنی. تا قبلش میتونی که قبلش پسره خبر نداشته. دختره یهویی درکمال خوش و خرمی اینکارو کرده

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤