2777
2789

دقیقا سوال منم هست

خودم از چشمای طرف وقتی باهام حرف میزنه متوجه میشم

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا سوال منم هستخودم از چشمای طرف وقتی باهام حرف میزنه متوجه میشم

به منم گاهی باحالت تنفرنگارمیکنن اما نمیدونم چه دلیلی داره چون من ازکسی بدم بیادیاذاتابه دلم نشینه دوری میکنم جوری رفتارمیکنم که باعث ناراحتیش نشه

به منم گاهی باحالت تنفرنگارمیکنن اما نمیدونم چه دلیلی داره چون من ازکسی بدم بیادیاذاتابه دلم نشینه د ...

من عقد بودم خییییلی این رفتارارو دیدم ازشون از بچه تا بزرگ زن و مرد   کلا قطع رابطه کردم 

من عقد بودم خییییلی این رفتارارو دیدم ازشون از بچه تا بزرگ زن و مرد کلا قطع رابطه کردم

من الانم میبینم ولی شوهرم نمیادقط رابطه مثلا سرسفره نشستیم صاحب خونه به همه تعارف میزنه بغیرمن این یکیشه

انقدر ضایعس که خودت میفهمی

مثلا توی روت نگاه نمیکنه یا یهو نگاش میکنی میبینی با نفرت داره نگات میکنه

از روی حرف زدنش..تیکه هایی که بهت میندازه

از روی نگاهاش 

اینا همش نشونس

یا تخریب چیزای قشنگی که داری که میخواد بد جلوه بده

ایناینی حسادت ینی واقعا تعریف ازدیگران ازروی حسادته؟

تعریف الکی و بی جا و بی مورد... مثلا جاریم قیافش خوب نیس هیکلم نداره خانواده ام نداره   حالا من ب ایناش کاری ندارم فامیلای شوهرم نگام میکردن میگفتن واااااای عروس خوشگل خوشتیپمون اومد🤣

طرز حرف زدن یه همکاری داشتم هر چی میشد یه حرفی میزد ک من ضایع بشم درحالیکه من اصلا کاری بهش نداشتم مثلا صحبت شوهر کردن میشد به یکی ک کنار من بود میگفت اره خلاصه حواست باشه دیدی ک هرجایی میری یه دختر بی شوهر ریخته یا حرف پول و حقوق میشد میگفت به این یعنی من نمیاد ک اهل  ریخت و پاش باشه ...یه روز کفرم دراومد جوابشو دادم فرداش اومد تو جمع شروع کرد مسخره کردنم بخاطر هیکلم اونم دیگه علنی.. ‌‌‌کلا دیگه کات کردم باهاش ببین از طرز حرف زدن مخصوصا تو جنع مشخصه اظهار نظر درباره تو و کارات

خب ینی چی حسادت یاتنفر؟

هر کاری که شما بهتر از اونا انجام بدین. میشنن جلو بقیه بدیش رو گفتن. مثلا ما یه تارا خریدیم اونروز پسر عمم نشسته به شوهرم میگه تارا اصلا ماشین خوبی نیست اصلا بدرد نمیخوره. حالا خودش اگر همه ی کس و کارش هم بفروشه نمیتونه بخره