2777
2789
عنوان

چه چیزایی هست که بعداز بچه دار شدن به دلتون موند

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 47 پست
جوری هست که ادم پشیمون شه؟

در حالت عادی نه،خیلی کم پیش میاد پشیمون بشی،مگه اینکه یه تایمی خیییییلی تحت فشار باشی اونم تو همون تایم کوتاه خستگی،من خودم برام پیش نیومده که پشیمون بشم و بگم کاش بچه نیاورده بودم 

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا عزیزم بذار پیش همسرت یا مامانت برو بازار

همسرم کارش شهر دیگست نیستش،من سر کار میرم تایمی که سر کارم بچه هام پیش مامانمن دیگه غیر تایم کار نمیتونم بزارمشون پیشش

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
پس سنت کم نبوده و مجردی رو به اندازه کافی چشیدی- فرصت درس و. .. هم که داشتی

درس خوندم لیسانس دارم قصد ادامه هم ندارم اما با بچه خیبیییییلی تحت فشارم مثل خر موندم توگل نمیدونم چکار کنم ؟

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
خوشبحالتونروحیه ی خوب و قوی دارید حتما

اخه هر بار نگاه به صورت پسرم میکنم قند تو دلم آب میشه 

حرفاش حرکاتش ... کلا زندگی قبل پسرک رو یادم نیست

شما بچه دارین؟

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

درس خوندم لیسانس دارم قصد ادامه هم ندارم اما با بچه خیبیییییلی تحت فشارم مثل خر موندم توگل نمیدونم چ ...

خب ببین چی میخوای؟

چی انقدر اذیتت میکنه؟

چی نمیزاره حالت خوب باشه؟

اگه بچه هات زیر 4-5 سال هستن به خودت سخت نگیر به مرور همه چی بهتر میشه

سعی کن قشنگیا و شیرینی های بچه هم لمس کنی

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
خب ببین چی میخوای؟چی انقدر اذیتت میکنه؟چی نمیزاره حالت خوب باشه؟اگه بچه هات زیر 4-5 سال هستن به خودت ...

پسرم کلاس دومه سر درس و مشق حرصم میده دخترمم دوسال و نیمه که کلا درحال اذیته روزی صدبار به خودم لعنت می‌فرستم بابت بچه دار شدنم مخصوصا آوردن دومی 

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
پسرم کلاس دومه سر درس و مشق حرصم میده دخترمم دوسال و نیمه که کلا درحال اذیته روزی صدبار به خودم لعنت ...

خب اختلاف سنشون که خوبه .

ببین من شما رو ندیدم و نمیشناسم. ولی بیشتر وقتا این استرس و تشویش و حال خرابی مادره که به بچه ها هم منتقل میشه بعد بصورت لجبازی و حرف نشنوی بروز میکنه. روی خودت و آرامشت کار کن باور کن اوضاع بچه هات هم بهتر میشه.

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

نمی دونم حسرت چیزی به دلم نمونده یعنی کاری نمونده که بگم کاش قبل بچه دار شدن انجام می دادم،،،،اما روال زندگیمم بهم خورده فعلاً خودمو پیدا نکردم.

من ندانم زِ نگاه تو چه خواندم اما...دانم این چشم همان قاتلِ دلخواهِ من است...«حسین فروتن»

اطرافیانم میگن ساده ترین چیزها برات حسرت میشهیه خواب راحت، بیرون رفتن آسوده غذا خوردن، اینجور چیزها

والا من خودم بار اولمه مادر میشم ولی دوتا بچه بزرگ کردم 

اینطوری نیست 

فقط باید قلقش دستت بیاد بعدش اسون میشه =)