2777
2789
عنوان

خیانت زن داداشم به من و داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 28700 بازدید | 383 پست
بنظرم به زن داداشت بگو اگه دیدی ادم شدو کات کرد به داداشت نگو ولی بترسونش ماه پشت ابر نمیمونه اگه ذا ...

اگه با اونم کات کرده باشه چی؟ من درد خیانت طرف دارم بیشتر...

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌🤍
ببین با پسره برو سر قرار بگو مثلا من تورو به کسی نمیدم اینا خلاصه خرکن گوشی جوری کش برو بعد عکسها بر ...

اخه نمیتونم سخته پا رو غرورم بزارم ..سخته با خودم اینکارو کنم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بمیرم برات اسی بلاخره حقیقت داشت؟؟؟تند نرو تا مدرک بدست نیاوردی هیچی نگو باهاش بهم بزن پول بده یکی گ ...

عزیزدلم بلد نبودم تگت کنم😭 

روش خوبی بود دو دو تا چهارتا می‌کنم ایشالا ب چیز بدی نمیرسه 😭😭😭

دلت نسوزه، به نظر من دوز پسر اسی با داداش اسی هم رابطه داره😂😂😂زنجیره ای شد

واااای این چی بود دیدم🤣🤣

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃
نمیدونم چرا من حس میکنم خود زنداداشت رفته طرف این یارو یعنی خودش کرم ریخته باهاش ریخته روهم

اره خودمم همینو میگم بعد هی به خودم میام میگم ولکن گناه طرف نشور تف بهش گند زده بهمون😭😭😭

نگفتم حتما فتوشاپه به اون اینطوری بگو تا فک کنه حرفشو باور نکردی و به زنداداشت شک نداری بعدا سر فرصت ...

بنظرت ممکنه برای اینکه ثابت کنه فتوشاپ نیست مدرک برام بفرسته؟ اینم فکر خوبی بود مرسی عزیزدل

گلم فیلم ابلق رو دیدی چجور همه جی سر زن بدبخت شکست تو نکن نگو اصلا به کسیاول خودتو اصلاح کن با نامحر ...

بنظرتون بهترین کاره؟ اخه دلم رو چطور آروم کنم..احساس میکنم نیاز به زمان خیلی بیشتری دارم..همش میترسم کار اشتباه و جبران ناپذیری انجام بدم.بریدم دیگه😭

ولی اگه بگی شر درست میشه این وسط یکی میمیره اگه نگی هم یه مشکل خدا کمکت کنه تو بد دردسری افتادی

بله دقیقا همین مشکلمه😭ممنونم 

پسره داره خانوادگی ازتون سو استفاده میکنه،عکس‌ها و پیاما تورو نشون اون میده مال اونو نشون تو،مثلا چ ...

احساس میکنم یک کینه ای از ما به دلشه وگرنه این همه بد دلی بعیده 😭 تازه علاوه بر خودم بچهای اینجا و مشاور هم گفتن..

معذرت میخام استارتر ولی بنظرم میاددوست داداشت ازوناشه یعنی قسم خورده به مرغوخروسهای خونه داداشتم رحم ...

بمیرم برا داداشم منم مقصرم😭😭

اسی مامان آدم بهترین شخصی هست ک میتونی بهش بگید و بعد با همفکری مامانت پیش بروحتی ب مامانت واضح لگو ...

میترسم خدایی نکرده بلایی سرش بیاد😭😭

اره خودمم همینو میگم بعد هی به خودم میام میگم ولکن گناه طرف نشور تف بهش گند زده بهمون😭😭😭

حالا میخای چیکارکنی؟

بنظرم برو با زنداداشت اول حرف بزن.بهش بگو یارو ازت فیلم داره ازت آتو جمع کرده گمشو برو خونه بابات درخواست طلاقتم بده تا قبل اینکه دهنم باز بشه ابروتوببرم

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
واقعا ممنونم عزیزمبهترین توصیه و نظر مال شما بودحتما انجام میدم و بهتون میگم فقط خداکنه بتونم چیزی ا ...

گیر میاری

هول نشو

عصبی نشو

با آرامش انجام بده

زنداداشت اوضاعش خرابه

راحت می‌تونی گیر بندازیش

فقط تمرکزتو بذار رو این ماجرا

شر رو از سر خودت باز کن

حواست باشه پات وسط نباشه فقط