2777
2789
عنوان

نامزدم میگه به بابات بگو جهزیه اخرین مدل از همه چی برات بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1764 بازدید | 115 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در هر صورت بنظرم داماده تیغ زنیه خیالش راحت بابای اسی داره دخترشو لنگ نمیزارع از این قصیه سواستفاده ...

دقیفا همینه آفرین 

بخدا من دوس پسر داشتم یعنی قبل ازدواجم فک کنم تو چن ماه دوستیمون ۱۵ ملیون خرجم کرد بخدا ک الکی نیست 

همیشه این جور دخترا قدر خودشون نمیدونن واسه خودشون ارزش قائل نمیشن بعد پسرا هم فکر میکنن خبریه خودشو ...

حرفتون درسته بنظرم دخترا حق دارن بالخره هرچی باشه وظیفه مرده ک خرجی بده زندگی بالا پایین داره ولی مرد نیست کسی ک از زن توقعات مالی داره (خب میگیریش ک ازش بیگاری بکشی هم بیرون هم خونه؟ فرسایش نیس پ چیه؟) ولی خب مشخصه چون وصع مالی خانواده اسی خوبه داماده سواستفاده میکنه

دقیفا همینه آفرین بخدا من دوس پسر داشتم یعنی قبل ازدواجم فک کنم تو چن ماه دوستیمون ۱۵ ملیون خرجم کرد ...

آره دوست پسر منم خرجم میکرد حالا من نمیگم برامون سرویس طلا بگیرن ببرنمون آنتالیا ولی خدایی خیلی زشته اینهمه دستور میده مگ خودش کیه؟ 

حرفتون درسته بنظرم دخترا حق دارن بالخره هرچی باشه وظیفه مرده ک خرجی بده زندگی بالا پایین داره ولی مر ...

کاملا صحیح 

مرد وظیفه داره خرجی بده که اسی میگ خسیسه و خیالش راحته پدر اسی پولداره دست تو جیبش نمیکنه 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
کاملا صحیح مرد وظیفه داره خرجی بده که اسی میگ خسیسه و خیالش راحته پدر اسی پولداره دست تو جیبش نمیکنه

والا اگه قراره وضع این باشه اسی مجرد بمونه بهتره لااقل انرژی و وقتش برای خودشه و دغدغه ی نامزد خسیسو دردسراشو نداره برا من مهم نیست ک شوهرم پولدار باشه یا نه چون خیلی پولدارا خسیسن خرج نمیکنن مهم پسری ک بیشتر درآمدشو خرجت بکنه دل خرجی دادن بتو داشته باشه نیازای تورو ب نیازای خودش ترجیح بده

والا اگه قراره وضع این باشه اسی مجرد بمونه بهتره لااقل انرژی و وقتش برای خودشه و دغدغه ی نامزد خسیسو ...

منم خیلی واسم مهم بود خسیس نباشه واقعا نمیتونم ادم خسیسو تحمل کنم 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤