2777
2789
عنوان

مامانم گفت مهمترین رسالت یک دختر مادرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 78 پست

چندتا بچه اید؟ 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحت نشو تفاوت نسل همینه دیگه نسل جدید میدونه رسالتش بالاتر از بچه اوردنه و همه چی به انتخاب خودش و تلاشش مربوطه ازدواج و بچه و شغل و هنر و تحصیل و ... هرکدوم با انتخاب و به اندازه 

چندتا بچه اید؟

سه تا

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

مگه گفته ۱۰تا بچه بیارمنم نظرم یکم مثل مادرشونهزن میتونه تو همه مسائل پیشرفت کنه تو اجتماع بره ولی م ...

حرفاش توهینه،بشین و بتمرگ یه معنی میده 

کدوم قشنگتره؟ 

اینکه گفته بدردنخور درسته؟

اونایی ک شرایط ازدواج نداشتن، ب هر دلیلی مادر نمیشن، اونا بدرد نخورن؟ فقط هرکی زاییده ب درد‌میخوره؟ 

تف ب این طرز فکر

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ازدواج تو این زمونه ترسناکه 😱ولی شام میدم برم سر کار مورد علاقم برام دعا کنید😂🙏

انشالله همیشه موفق باشید و پر روزی🤲🌸 

البته اگه خودتونو از این سایت بارداری جمع کنید 😂

انشالله همیشه موفق باشید و پر روزی🤲🌸 البته اگه خودتونو از این سایت بارداری جمع کنید 😂

ممنون 

اره والله اینجا جای مرد نیسا درست میگید 

اینستا حذف کردم اومدم اینجا 

ولی به زودی میرم🤌

بی خیال ز هر خیال

بحث نکن باهاش اذیت نشی. تو راه خودت رو برو. مامانت تو رو ببینه پیشرفت میکنی، شاید نظرش تغییر کرد، شایدم تبلیغات ج ا نگذاشت تغییر کنه. ولی وقتی می بینی عقیده یکی ۱۸۰ درجه باهات فرق داره، اونم عزیزت، بهتره بحث نکنی و به زندگی مسالمت آمیز ادامه بدی و کار خودت رو بکنی.

به اینم فکر کن شاید مامانت سعی میکنه با این افکار و حرفها، حس بدی رو در درون خودش انکار کنه که شاید پیشرفتی که میخواسته نتونسته بکنه.