درمان بوی بد دهان 👇🏻
(من به چندنفر تو مجازی گفتم جواب گرفتن )
این موارد ممکن هس گاهی باعث بوی بد دهان بشه
سرچ کنید علائم یبوست ، سینوزیت ، اوره خون بالا ، عفونت روده ،دندان و لثه ، میکروب معده یا همون عفونت معده، رفلاکس معده و اسید معده رو بخونید ببینید علائمش رو دارید اگه داشتید درمان کنید
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
برای اوره خون آزمایش بدید اگه بالا بود برید دکتر یا سرچ کنید درمان کنید ، من سرچ کردم نوشته بود درمان به روش طب سنتی می تونید انجام بدید یه لیوان آب با یه قاشق چای خوری جوش شیرین ترکیب کنید و میل کنید
پیشگیری و درمان یبوست با کنترل کردن استرس ، تحرک داشتن (ورزش) و مصرف مایعات به اندازه روزانه ۸ لیوان ؛ خوب جویدن غذا ؛ تغذیه سالم و به اندازه البته همه چی ضرر هم داره باید کاری کنی ضرر کمتر برسه و چکاپ کامل ویتامین ها بدی ببینی کدوم ویتامینت کم هست جبران کنی بهتره با موادغذایی جبران کنی تا با داروی شیمیایی
شربت ملین و قرصش هم هست ولی بهتره تلاش کنید پیشگیری کنید و از راه های دیگه درمان کنید
درمان یبوست با ماساژ شکم ۲۰ دقیقه یک تا چندروز (سرچ کنید رفع سریع یبوست با ماساژ شکم کلیپ آموزشش هست) من به چندنفر گفتم جواب گرفتن (به خانوم های باردار توصیه نمیشه)
برای نوزاد هم میشه گوگل سرچ کنید رفع یبوست نوزاد با ماساژ شکم یاد بگیرید ، برای نوزاد باید آروم تر ماساژ بدید
رفلاکس معده و اسید معده رو درمان کنید با دمنوش ریشه شیرین بیان ، گل گاوزبون و.. ( اگه مشکل فشار خون بالا دارید کمی لیمو یا آبلیمو بزنید) یا دمنوش دیگه مصرف کنید گوگل سرچ کنید ببینید در طب سنتی چی برای رفلاکس و اسید معده خوبه
برای مشکلات معده خردسالان شربتش رو بدید
ادامه پست بعدی ...