2777
2789
عنوان

عکس خودم و دختری که باهاش بهم خیانت کرد📸🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2587 بازدید | 152 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی من ترا پسندیدم

عزیزم🥲🧡

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

خانوم هم خوشگله 

کلا خیانت خیلی ربطی ب ظاهر طرفینو اینا نداره 

ب ذات خراب کسی ک خیانت میکنه ربط داره و ادم چقدر باید کثیف باشه ک با ی متاهل بره تو رابطه خوشحال باش ک از زندگیت رفته

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

خیانت ربطی به قیافه آدما نداره

یه نفر بود من باهاش افتادم توی رابطه عاطفی

شوهرم میگفت آخه هر کس دیگه بود دلم نمی سوخت چرا اون ! نه قدش نه قیافه ش هیچیش از شوهرم بهتر نبود صرفا شنونده خوبی بود برام

خودمم چون اصلل از ریختش خوشم نمیومد نگران نبودم وابسته بشم اما شدم 

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
خب هر دو زیبایید شما چهرت معصومه اون عملیه ولی جذابه ولی در کل ربطی نداره به نظرم خیانت آدم هول میخو ...

مرسی عزیزم

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

خودت واقعا خوشگلتری

مرسی گلم🥲🥺