2777
2789
عنوان

کسایی که ارتودنسی کردن بیان

46 بازدید | 10 پست

دوستان سلام

من ارتودنسی دارم نزدیک ۳ ساله

کش های بین فکی بهم داده

از فک بالا به فک پایین

یک ماهه دارم استفاده میکنم همچنان درد دارم حین استفاده انگار دارن تو فکم مشت میزنن😭

شمام درد داشتین؟

معمولا دردام بعد از یک هفته از ویزیت ماهانم‌میگذشت تموم میشد.

شما کی ها میزاشتین؟همیشه یا فقط شبا؟

من تازه ارتو کردم ولی بقیه میگن دردش خیلی زیاده و فقط موقع غذا خوردن ومسواک باید درشون اورد میگم شما بعد ارتودنسی دندونات حساس نشدن؟ مخصوصا جلوییا امروزم نگاه کردم رو لثه پایینم کنار ریشه دندونم یه جوش سفید کوچیک زده نمدونم چیه دست میزنم درد میکنه😞

من تازه ارتو کردم ولی بقیه میگن دردش خیلی زیاده و فقط موقع غذا خوردن ومسواک باید درشون اورد میگم شما ...

سلام عزیزم

دردش وحشتناکه

واقعا غیر قابل تحمله

با شیاف هم حتی نمیره

اره اگه تازه ارتو کردی لثه و لپ و دندونات حساس میشن

من خارش لثه گرفته بودم و خونریزی لپام به خاطر براکتا😭

چند وقته گذاشتی؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کش ها درد داشت من یک ماه استفاده کردم و دائم تو دهنم بود

دکتر گف به خاطره استفاده دایم و درستت دندونات خوب نتیجه گرفته و یک ماه کافیه و برام در اوورد ارتودنسی مو کلا

گف اگر درست نمیزاشتی باید چن ماه میزاشتی

کش ها درد داشت من یک ماه استفاده کردم و دائم تو دهنم بوددکتر گف به خاطره استفاده دایم و درستت دندونا ...

درد داشت از اول تا آخر اون یک ماه؟

من الان پس فردا یک ماه میشه ولی همچنان کشا مثل روز اولی که گذاشتمشون درد دارن!

درد کش ها جوری نبود با دارو اوکی بشه بیشتر فشار بود اون فشار باعث میشد فکم درد بگیره

من خود دندونم میسوزه از شدت درد

تحمل دردم زیاده ولی واقعا این غیر قابل تحمله

ممنون😍

سلام عزیزمدردش وحشتناکهواقعا غیر قابل تحملهبا شیاف هم حتی نمیرهاره اگه تازه ارتو کردی لثه و لپ و دند ...

یه ماه ونیم من خیلی حساس شدم بخدا یجورایی پشیمون شدم از کاری که کردم ولی دیگه راه برگشتم ندارم

یه ماه ونیم من خیلی حساس شدم بخدا یجورایی پشیمون شدم از کاری که کردم ولی دیگه راه برگشتم ندارم

ببین من از تجربه خودم بهت بگم

اینه که هر ۳۰ الی ۳۵ روز برام تایم ویزیت میزاره

روزی که میرم ویزیت تا حداقل ۳ روز و حداکثر ۷ روز بعدش به خاطر شل و سفت کردن سیم و کش و ...اذیتم و به شدت درد میکنه دندونام و فکم

بعدش اوکی میشم و تا آخر ماه دردش به ۰ میرسه

تا دو ماه اول به شدت دندونام و لثم و لپم مشکل داشت

حتی تلفظ کلماتمم مشکل پیدا کرده بود

تو عکسا لبام بد میوفتاد(الانم مثل قبل نمیوفته ولی بهتره)

منم پشیمون شدم ولی اوربایت بودم فک بالام جلوعه

دیگه راه برگشتی نیست تا تهش برو نتیجش ولی عالیع

ببین من از تجربه خودم بهت بگماینه که هر ۳۰ الی ۳۵ روز برام تایم ویزیت میزارهروزی که میرم ویزیت تا حد ...

برا دردش اصلا مشکل ندارم منم تا۴روز فقط درد دارم ولی چند روزه دندونای جلوم تیرمیکشه انگار هوا میکشه