2777
2789
عنوان

دختر 10ماهه م کاری نمیکنه هیچی بلد نیست🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 55 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداتو شکر کن ۴ دستو پا میره ب هیچ چیز دیگه م فکر نکن

اینو منی میگم ک بچم ۱۶ ماهگی ۴دستو پا رفت و ۲۰ ماهگی راه افتاد ده ماهگی نشست و..‌ همه چیزش با تاخیر بود الانم ک دوسال و پنج ماهشه کلمه میگه فقط 

اصلاااا جوش نزن بچتو دکتری نکن.

نه ولی خب یه دست زدن رو بچه ها از 8 ماهگی باید انجام بدن یا بای بای کردنو

خواهرزادم ۱‌۵ ماهگی دست زدن یاد گرفت.

چه انتظاری از بچه ی ۱۰ ماهه داری؟

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
خواهرزادم ۱‌۵ ماهگی دست زدن یاد گرفت.چه انتظاری از بچه ی ۱۰ ماهه داری؟

میدونی چیه مشکل از خودمه که با بقیه مقایسه س میکنم مثلا دختر داداشم سه ماه از دختر من بزرگتره اون 8ماهه دست زدن 10 ماهه بای بای کردن یاد گرف و انجام داد من با اون مقایس میکنم که هنوز نمیتونه دخترم 

توی سایتا که میخونم همش گفته اتسیم میترسم

منم همین بودم، میگم 6 ماه زندگیم جهنم بود تا بالاخره یه دفعه دو تا کلمه حرف زد، موز و اگور 

هنوز منا مامان صدا نمیزنه

ماما بی بی میگه.. مامان نمیگه🥴🥴🥴 چون همش بهش گفتم مامان بگو، من مامانم، لج میبره اصلا نمیگه

بهم میگه ازهه، نمیدونم یعنی چی

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
بدبختی منم همنه دوستم با بقیه مقایسه س میکنم همش

مقایسه نکن .بخدادوقتی ۳ سالش شد از عذاب وجدان این روزا افسرده میشی .دقیقا درکت میکنم .چقد نگران این بودم که نگن بچش کنده تنبلی زرنگ نیس حرف نمیزنه فلان نمیکنه  لما برای هیچ کس مهم نیس بخدا .و فقط در ظاهر میخوان ازت بپرسن که حرف بزنن یا دخالتی کنن 

بزار بچه بچگیشو بکنه و تو هم حالشو ببر .هر بچه ای تو یه حرکاتی قوی و ضعیف هستن همشششون 

منم دخترم تا ۲ و نیم سالگی یک کلمه حرف نمیزد اخ که چقد زخم زبون ولی الان ۴ سالشه باید خواهش کنی ۲ دیقه سکوت کنه😄فقط حسرت اون روزایی رو میخورم که الکی غضه میخوردم

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
میدونی چیه مشکل از خودمه که با بقیه مقایسه س میکنم مثلا دختر داداشم سه ماه از دختر من بزرگتره اون 8م ...

مقایسه نکن منم همینکار میکردم، دختر من با پسر دخترخالم تو یه هفته دنیا اومدن، اون همه چی میگه، ولی دختر من نه اصلا جمله نمیگه، حرف شنوی هم نداره، خودت بکشی صداش بزنی جواب نمیده یا روبر نمیگردونه، تو نت بزنی اینا را علائم اتیسم میاره. 

ولی درواقع دختر من از روی لجبازی و نخواستن جواب نمیده

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
منم بادخترم تمرین میکنم فقط نگا میکنه هیچ واکنشی نداره

عادی بچها باهم فرق دارن بعضیا زودتر راه میفتن بعضیا دیرتر 

من بچهام یک سال و خورده ای  به بعد دندون در میارن 

پسرم هنوز دندون نداره هیچ حساس نشو