یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
پسرم امروز بردم واکسن ۶ ماهگیشو بزنم همه چیزش خوب بود فقط دور سرش ۴۳ سانت بود رشد نکرده البته مقصر منم وقتی که خوابه سرش یا سمت راست هست یا به سمت چپه سرش باید نیم دایره باشه پشت سرش من گوشه های سرش صاف نمیکنم بهداشت گف ۲ هفته دیگه بیارش میگه کارشناسه باید مغزش رشد میکرده😭😭😭همه چیزش خوبه ۴ دست و پا میخواد بره به همه چیز واکنش نشون میده میخنده
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
پسرم امروز بردم واکسن ۶ ماهگیشو بزنم همه چیزش خوب بود فقط دور سرش ۴۳ سانت بود رشد نکرده البته مقصر م ...
ان شاءالله که چیزی نیست غصه نخور عزیزم🥺
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
به دلم افتاده چیزی نیست عزیزم الان یه آیه الکرسی میخونم برا پسرت
ببین عزیزم همه جیزش عالیه باهوشه خداروشکر ولی نوع خوابیدنش اشتباه بود بخاطر همین سرش این شکلی شده بچه ۶ ماهه ۴دست و پا معمولا نمیره اول سینه خیز میره ولی مسرم سینه خیز ظاهرا نمیخواد بره مستقیم ۴دست و پا رفته