2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه سه ساله اسلایم شن بازی جادویی دومینو بازیهای فکری اندازه سنش رو خیلی مشعول میشه 

خمیر بازی و...

خونه ام به گند کشیده میشه گاهی اما میگم بزار بچه مشعول بشه عیب نداره 

یکم میشینم پیشش ترجیحا میزارم خودش تنها بازی کنه چون اگر باهاش بازی کردم گیر میده بهم دیگه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

به نظرم توی گوگل سرچ کن بازی برای رشد و تقویت فکر و خلاقیت کودک سه ساله

ببین چه ایده و بازی هایی پیشنهاد میده

یه چیزی که هم سرگرم کنه هم کمکش کنه مغزش پیشرفت کنه تمرکزش بیشتر بشه

من تو اینستا گاهی میبینم بازی هایی که خودشون درست میکنن با مقوا و .. اما برای سنای پایین تر بود

همه این داد زدنارو تو سن بلوغ بخودت بر میگردونه سرمایه گزاری خوبی نکردی!!!!!!

بچه باید تحرک داشته باشه هر بازی کلش۱ساعته بچه سالم باید شلوغکاریو ریختو ریز داشته باشع!!!!

شن جادویی

سینک ظرفشویی البته باید آب کنی ک یکم آب بازیم بکنه

اسلایم

خمیر بازی 

البته اینا۱ ساعته بعدش باید تحرک داشته باشه

اسلایم نمیچسبه فرشهات

چرا متاسفانه 

ولی براش سفره پهن میکنم لباس خراباشم میپوشم تنش در اخر زود تمیز میکنم 

سختیش واسه من زیاده از بابت تمیزی اما اینکه تایم زیادی باهاش مشغول میشه میصرفه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
هم بازی خوب براش پیدا کنهیچ چیز مثل همبازی بچه رو سرگرم نمیکنه.ضمن اینک تعامل هم بهش یاد میده

الان زمستونه تابستون میبردیم بیرون پارک وتوکوچه کنارش میبودم بابچه ها بازی میکرد