2777
2789
عنوان

خانواده شوهر کثیف

793 بازدید | 48 پست

سلام بچه ها

ایا شما هم از وجود خانواده شوهر بسیار کثیف رنج میبرید؟

ما به صورت سنتی آشنا شدیم و تا اوایل همه چیز خوب بود ولی از وقتی که عروسی کردیم و با من راحت شدن متوجه شدم که اینا چه قدررررر کثیف و شلخته و نامرتبن!

آنقدری که از بعضی رفتارهاشون چندشم میشه ...

کلا اصلا مهمون و اینا براشون مهم نیست

کابینت های آشپزخونه ش ازش گند بالا میره ... یه دفعه رفتم همه رو براش مرتب کردم دوباره که رفتم خونه شون میبینم همون گند سابق شده!!!!!

و این داستان منو خیلی عذاب میده 

همش فکر میکنم شاید باید توی ازدواجم بیشتر دقت میکردم و چشمام رو باز میکردم... 

چیکار کنم روی مخم نباشه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شما بابد فاصله ات را حفظ کنی باهاشون و صمیمی نشی اصلا به هیچ عنوان و گرنه عذاب میکشی 

در ضمن تمیزکاری هم نکن براشون  . خونه شون چیزی هم نخور  تعارف کردن بگو  سیرم .کوتاه بمون خونشون.  و‌حتی لیوان خودت و بطری آب با خودت ببر بدون هیچ ملاحظه ای از بطری خودت آب بخور . لزومي نداره به خاطر اونا به خودت عذاب بدی

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲

حالا مثه ماخوبه از صبح تا شب انواع شوینده و پاک کنیده را استفاده میکنیم گرد گیری میکنیم میشوریم میسابیم فردا باز سرجاشه.پادرد و کمر درد و حساسیت تنفسی و وسواس میمونه برامون.از همین اول عروسیت در حد معمولی تمیز کاری کن و بیشتر به خودت سلامتیت و روحیه ات فکر کن.من فکر میکنم این تایمی که ما میذاریم برا شست و شو رفته بودم کلاس هنری ورزشی و .... بهتر بود

دوستم خانواده شوهرش انقد‌کثیف بودن هر وقت تعریف میکرد گریه میکرد

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

تو وظیفه نداری بری اشپزتونه خانواده شوهرت تمیز کنی بی‌تفاوت باش به خونه ی اونا

خیلی سعی میکنم ولی خب مثلا میرم خونشون چندشم میشه دیگه

هر کابینتی رو باز کنی کثافت ازش میره بالا

اون وقت همش هم اصرار دارن بگو مامانت لینا هم بیان اینجا ( ویلا دارن میرن اونجا)

بابا چندشم ننیشه؟ خجالت نمیکشی باهاشون فامیلی؟

مادرشوهرم تمیز نیس ولی خواهرشوهرام تمیزن مدام میرن تمیز میکنن

نه واسه چی باید خجالت بکشم

مگه من مسئول تمیزی خونه اونام؟

اگه خونه خودم کثیف باشه بله خجالت میکشم