2777
2789
عنوان

باورم نمیشه خواهرم اذدواج کرده

360 بازدید | 20 پست

خواهرم الان حدودا یکسالی هست روسیه هست و از شوهرش جدا شده بهم زنگ زد گفت تو خدا به کسی نگی نمیخام کسی بفهمه و عابروم بره نمیتونستم شوهرمو تحمل کنم و با عشق بچگیم دوست شدم عشق بچگیم پریروز رسیده بود مسکو امروز رفتیم به سفارت اعلام ذوجیت کردیم و عقد کردیم رسما براش خوشحال شدم ولی ناراحت شدم برا زن عشقش و بچه هاش پسره همه چیزشو گذاشته اومده دنبال خواهرم گفتم نمیخواستت الانم بخاطر پولت میخوادت

چقد بد ناراحت شدم واسه زن و بچه  اون آقا 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای چقدر بد 😑کسی که زنو بچشو ول کرده مطمئن باش خواهرتم ول مسکنه بیچاره زن و بچه های اون اقا💔

خنده‌هایِ تزئینی لبانِ لال محکوم به تحمل و امیـد. .اعتیاد پیدا کردمبه کافئین قهوه چشات!^^👁🤎 با همون پسر خوشگله نامزد کردم و بالاخره بعد کلی سختی به هم رسیدیم و مال هم شدیم🤍🦋:)       مغزهایمان‌پرازامیدوآرزوبادستهای‌خالی؛دنیای‌عجیبی‌است . .)!📽›  شنوای حرفای قَشنگتـونم 🫂🩵.                                                 https://daigo.ir/secret/4749423109

خواهرت خونه خراب کنه

چه خیری قراره تو این زندگی ببینه؟

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

عزیزم اون گؤشای دراز مخملی که برای ما تصور کردی مال خودته😂😂

کمتر تو این سایتای+۱۸قدم بزنید تا مغزتون انقدر مریض نشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یعنی اصلا اهمیت نداره اینجا زن و بچه داره یارو

قانون خاصی استعلامی چیزی؟

خب اینجوری میشه رفت تو هر کشوری ی دونه زن گرفت که یا شوهر کرد 

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن