خواهرم الان حدودا یکسالی هست روسیه هست و از شوهرش جدا شده بهم زنگ زد گفت تو خدا به کسی نگی نمیخام کسی بفهمه و عابروم بره نمیتونستم شوهرمو تحمل کنم و با عشق بچگیم دوست شدم عشق بچگیم پریروز رسیده بود مسکو امروز رفتیم به سفارت اعلام ذوجیت کردیم و عقد کردیم رسما براش خوشحال شدم ولی ناراحت شدم برا زن عشقش و بچه هاش پسره همه چیزشو گذاشته اومده دنبال خواهرم گفتم نمیخواستت الانم بخاطر پولت میخوادت
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وای چقدر بد 😑کسی که زنو بچشو ول کرده مطمئن باش خواهرتم ول مسکنه بیچاره زن و بچه های اون اقا💔
خندههایِ تزئینی لبانِ لال محکوم به تحمل و امیـد. .اعتیاد پیدا کردمبه کافئین قهوه چشات!^^👁🤎 با همون پسر خوشگله نامزد کردم و بالاخره بعد کلی سختی به هم رسیدیم و مال هم شدیم🤍🦋:) مغزهایمانپرازامیدوآرزوبادستهایخالی؛دنیایعجیبیاست . .)!📽› شنوای حرفای قَشنگتـونم 🫂🩵. https://daigo.ir/secret/4749423109