2777
2789

اینکه حیثیتم تو فامیل و کل دانشگاه میره و میفتم سر زبونا اصلا برام مهم نیست

مهم اینه ک عاشقشم و نمیتونم ازش دل بکنم میمیرم براش

مطمئنم بعدش یا میمیرم یا بلایی سر خودم میارم 

بهم میگه تو منو نابود کردی دارم خودمو نجات میدم🥲

میگه من بهت نیاز داشتم نیومدی پیشم بخاطر دانشگات این دوسال میگفت میومدی شهر ما درستو انتقالی میگرفتی تا کارم درست بشه بیام شهرتون عروسی کنیم میگه دو سه روز اخر هفته ک همو میدیدیم و تعطیلات خیلی کم بوده و من نیاز داشتم بهت

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دنبال بهانه اس...ادم رفتنی ی دلیلی پیدا میکنه واسه رفتن..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

😐😐😐😐یعنی ترجیه میده اصلا نباشی تا اینکه هفته ای سه روز کنارش باشی؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

شروع کننده زندگی ای که با تو نمیخواد نباش

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

زیر سرش بلند شده

موشو دیدی چجوری از پس کردن میگیرن تیپا میزنن در کینش پرتش میکنن بیرون 

همین جوابه 

نه میمیری نه عیجی ی مدت میکوبی سر و کله خودت و اطرافیان بعدم میفهمی چقد خوش شانس بودی

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن