2777
2789
عنوان

سقط😓

42 بازدید | 4 پست

سلام من هفت هفته و چهار روزمه، از چهارشنبه لکه بینی داشتم دکتر گفت بتا رو چک کن  همون روز ۷۴۲ بود شنبه ۸۱۰ ک گفت برو بیمارستان سقط کن، اما بیمارستان قبول نکرد گفت برو خودش دفع میشه ۴۸ ساعت دیگه آزمایش تکرار کن الان فقط لکه بینی دارم امروز تیتر بعد ۴ روز شده ۸۷۰ ..... دکترم گفت ممکنه خارج رحمی باشه اما بیرون سنو دادم گفت خارج رحمی چیزی نمی‌بینم اما ی کیسه دفرمه و کلابه هست میترسم خارج رحمی باشه چکار کنم 

سونوواژینال بده مشخص میشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

سونو واژینال

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونوواژینال بده مشخص میشه

سنو واژینال روز شنبه دادم گفت ساک داخل رحمه دکتر خودم هم واژینال سنو کرد چیزی خارج رحم ندیدن ولی بعد  گفت ممکنه بجز این ساکی ک دیدیم خارج رحم داشته باشی ک بتا رشد می‌کنه اما انقد کند

سنو واژینال روز شنبه دادم گفت ساک داخل رحمه دکتر خودم هم واژینال سنو کرد چیزی خارج رحم ندیدن ولی بعد ...

‌واژینال دقیقه ولی بایه دکتردیگم مشورت کن ببین چی میگه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید