2777
2789

یه گروه مجازی که آقایون هستن و از خودش بگه مثلا بگه آقایون من قصد ازدواج دارم فلان تحصیلات و فلان قیافه و قد و دارایی دارم اما ازدواجم جور نمیشه معنی این کارش چیه که رفته تو گروه آقایون این حرفارو زده‌حالا معلومم نیست راست گفته چه بسا چه بسا چه بسا دروغ گفته

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

از نظر من این کار افتضاحه 

برای جور شدن مورد دیگه

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخوادازاونجاپیداکنه

بنظرتون سوال میپرسه که مثلا آقایون چیکار کنم که مورد خوب پیدا کنم واقعا سوال میپرسه یا داره نخ میده؟اون آقایون باید راهنماییش کنن یا ببینن و بگذرن؟

بنظرتون سوال میپرسه که مثلا آقایون چیکار کنم که مورد خوب پیدا کنم واقعا سوال میپرسه یا داره نخ میده؟ ...

نخ میده تابلوئه دیگه

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
نخ میده تابلوئه دیگه

آقایون چیکار باید بکنن؟برن برادرانه و پدرانه راهنمایی کنن یا محل نذارن تا نسل این رفتارها منقرض شه؟

حالا واکنش اون آقایون چی باید باشه؟

والا بنظرم جنبه بد بگیرن 

چون یه خانوم بین مردا 

فکر کن نظرشون چیه

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

والا بنظرم جنبه بد بگیرن چون یه خانوم بین مردا فکر کن نظرشون چیه

حالا برعکسش چی؟ یه آقا بیاد تو گروه خانما همین حرفارو بزنه بازم همون اندازه بده و قصد نه دادن داره؟چه بسا هم پشت اون آیدی یه پسر ۱۵ ساله هست که باید یه ساعت دیگه بره مدرسه

حالا برعکسش چی؟ یه آقا بیاد تو گروه خانما همین حرفارو بزنه بازم همون اندازه بده و قصد نه دادن داره؟چ ...

اره اونم بده 

پشت اونم بد میگن صددرصد 

آقایون چیکار باید بکنن؟برن برادرانه و پدرانه راهنمایی کنن یا محل نذارن تا نسل این رفتارها منقرض شه؟

میرن باهاش دوست میشن سواستفاده میکنن کدوم پسری میادمثل پدروبرادرمون رفتارکنه اونم پیدامیشه ولی محاله

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋