2777
2789
خیلی هاشون آره هر جا خوشگل و زشت داره ولی معمولا سفید چشم درشت مو فر فری هستن دوستای من خیلی خوشگلا

برعکس شنیدم من 

دیروز اتفاقا یکی از اقوام میگفت رفته بودم طرفای قشم خیلی زشت بودن 

گفتم ببینم درسته 

منم شنیدم اکثرا معمولین 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه بنظرتون یک خط چشم گربه ای کوچلو نه خیلی دنباله دار با ریمل و ضد آفتاب  و یه برق لب زیاد رویه گاهی هم همون برق لب اصلا نزنه؟

من اینجوری آرایش میکنم

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

ارایش غلیظ از نظر شما یعنی چیاااا؟

آرایشی که پایه و چهره طرف رو تغییر بده میشه غلیظ 

مثلا کرم پودرهای فول ماور که اصلا بافت پوست طرف مشخص نیست یا آرایشی که معدل چشم گردو به خمار و کشیده تغییر میده لبای کوچیکو بزرگ می‌کنه و..

آرتبش ملیح هم میشه آرایشی که در نهایت میفهمی این همون خود فرده اما یه نمه یه پله خوشگل تر 

و ممکنه طرف از همه چی مثل کانتور ، هایلایت و.. بزنه هاا اما از همه چی کم و به اندازه طوری که مشخص نکنه

برعکس شنیدم من دیروز اتفاقا یکی از اقوام میگفت رفته بودم طرفای قشم خیلی زشت بودن گفتم ببینم درسته من ...

قشم اره 

ولی اهواز یا شنیدم سفیدن 

تو دانشگاه هم دیدم که خوشگل بودن

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

اونا که الکی آرایش غلیظ دارن به نظر من اعتماد به نفس ندارن.و البته هوش اجتماعی پایین.این دو تا میاد تو ذهنم.اخه شما میخوای آرایش کنی؟باید بفهمی سبک آرایش بازار با مهمونی فرق داره.خب اینجوری خوشگلی ولی چیپ.تازه اکثرا خوشگل هم نیستند از فرط چیپ بودن.

جنوبیا همشون سبزه هستن

اره دیروز یکی از اقوام میگفت رفته بودم طرفای قشم همه سیاه سوخته زشت بودن 

حقیقتا من ناراحت شدم

چون خلقت خدا همه زیبان 

و میگفت همه عملین بازم زشت بودن

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋