2777
2789

غذامیچسبه 

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از💩ترین خریدهام بود

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

عزیزم من دارم ازشون نه بدمزه میشه نه غذا میچسبه،اگر باکیفیت باشن که مشکلی نداره

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

منم قصد دارم بخرم به لحاظ اینکه سالمترینه

ولی مثل قابلمه رویی غذا بهش میچسبه برای همین دو به شکم

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

عزیزم من دارم ازشون نه بدمزه میشه نه غذا میچسبه،اگر باکیفیت باشن که مشکلی نداره

برای شما مارکش چیه؟ 

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

من دارم مارک بلاجیو،الان تو بازار این مارک نیست،خیلی ضخیمن،خیلیم سنگین،اصلا نمیچسبه،غذا هیچ مزه بدی نمیگیره،استیل سالم ترین ظرفه،چون خنثی هست اصلا با غذا واکنش نمیده و مواد شیمیایی وارد غذا نمیشه،فقط باید دقت کنی نازک و سبک نباشه چون زود داغ میشه و غذا بهش میچسبه و میسوزه،مارک خوب بگیر

از بهترین خریدام بود 18 ساله دارم ازش استفاده میکنم برنج رو باید یکم دقت کنی زیرش مناسب باشه و شعله پخش کن هم حتما بذاری . مال من مارک آلمانیه . کفش هم ضخیمه و چند لایه است . ولی یه ظرف غذا دارم اونم استیله تا غافل بشی غذا توش میسوزه