2777
2789

سلام توآتیش سوزی پاش سوخته سوختگیش خیلی شدیده  یبار عمل شده امروز پانسمانشو باز کردن گفتن احتمالا نود درصد دوباره عمل بشه الان نزدیک هشت روزه بیمارستانه دیگه داره دیوونه میشه حالم بده😭

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام

الهی خدا براش بسازه عزیرم

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پارسال یه قابلمه اب جوش ریخت رو‌مادر همسرم

یه طرف بونش کااااااملا سوخت

عمل نکرد بردنش پیش یه دکتر 

تا بیست روز گفت نباید یع قطره مایعات بهش بخوره هر دو روز یه بار پنسمانش عوض میشد

خوب خوب شد

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

وقتی اوردینش خونه .کرم الاغ میگن خوبه واسش چرب کنیدو ببخشیدک میگم دود شیره هم مسکن هس هم درمان کننده ...

مرسی گلم

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
پارسال یه قابلمه اب جوش ریخت رو‌مادر همسرمیه طرف بونش کااااااملا سوختعمل نکرد بردنش پیش یه دکتر تا ب ...

بیمارستان بستریه ولی گفتن احتمال زیاد دوباره عمل بشه😭