2777
2789
عنوان

اونایی که اسم نزدیکاشون اهورا هست

354 بازدید | 52 پست

میگن از نظر اسلام اشکال داره منم مذهبی ام

چون یاداور اهورا مزدا خدای دین زرتشت

در این مورد چیزی شنیدین

لطفا با آگاهی نظر بدین اسم بچم اهوراست میخوام عوضش کنم از وقتی اینو فهمیدم

ممنونم 

برو حتما عوضش کن

حیف اسم اهورا ک رو بچته با این تفکراتت

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهورا مزدا اسم خدای یگانه بوده تو قران چندتا اسم برا خدا هست؟ اینم یکی دیگه اش منتها نمیدونم چرا یه سری برای تاریخ ما شمشیر رو از رو بستن و به هرچیزی که یادآور تاریخ ایرانه انگ میزنن و اخ و پیف میکنن 

آره یکی از زنای فامیل درجه دو اسم بچشو گذاشته اهورا

خیلی هم فیس و افاده ای هست می‌گفت معنی اسم بچم میشه خدا ..

ولی فکر نکنم این چیزا برای اون مهم باشه ..

مگه تو ثبت احوال ثبت نکردن ؟

ببین زنگ بزن دفترمرجع بپرس.دین زرتشت خدای یکتارو در اصل قبول دلشتن ولی اهورا به معنای خداباشه که خوب نیست ادم براییه انسان این اسموانتخاب کنه

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)