2777
2789
عنوان

کتکم زد موهامو کشید😭😭

211 بازدید | 27 پست

۷ سال باهاش بودم ولی ازدواج نکردیم خیلی وابستش بودم

تا عصابش خورد میشد فحش میداد حتی به خونوادمم توهین میگرد😭

دیشب بهم کلی فحش داد بهش گفتم بیا بیرون حرف بزنیم باهم تا اومد بحثمون شد ۲ بار زد تو گوشم موهامو کشید مثل یه حیوون باهام رفتار کرد 

چجوری فراموشش کنم اون هروز میمد دنبالم خیلی تنهام حوصلم سر میره شبا😭

چجوری فراموشش کنم میترسم بره باغ دوستاش دختر بیارن براش

خودش میگفت هیشکی اندازه تو دوست ندارم خیلی کارا واسم کرده ولی خیلی بد دهنه هرشب قلب درد دارم گریه زاری میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همون موقع ک به خانوادت توهین کرده 

باید جدا میشدی

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

فقط چون تنهایی و شبا حوصلت سر میره میگی چیکار کنم؟

یکم به فکر خودت باش...

اول اینکه دعواتون سر چی بود و مقصر کی بود

دوم اینکه یکم عاقل باش  لطفا...

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

حقته قشنگم ارزشی نداری اونقد ارزشی نداری که این بلاسرت میاد 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

تو این ۷ سال دقیقا چه کاری انجام داده

مسلمون این اگه تو رو میخواست خوب رسمی میمد جلو

چراااااااااااا انقد خودتون رو بی ارزش میکنی

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

چجوری ۷ سالو فراموش کنم

خودتو با چیزای دیگه سرگرم کن

اگه من بودم به همچین آدمی فکر هم نمیکردم

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

واقعا آدم نمیدونه تو سرتون چیه

اصلا مغز دارین؟ غرور دارین؟ خانواده در جریان این رفتارا هستن؟؟ متاسفم برات خیلی بی عقلی

هرچی هم دلت میخاد بارم کن ولی عاقل شو به خودت بیا

از ماست که برماست

تو رو خدا برا تاپیک لباسشویی گزارش بزنین براتون ایت الکرسی میخونم به نیت حاجت لایک کنین بدونم

اگه ازدواج نکردی خو راحته که ولش کن برا خودت ارزش قائل شو یعنی فکر میکنی ازدواج کنی باهاش درست میشه؟ 😐

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امیدوارم زودتر بغل بگیرمت دخترم🐥💕

اگه ازدواج نکردی خو راحته که ولش کن برا خودت ارزش قائل شو یعنی فکر میکنی ازدواج کنی باهاش درست میشه؟ ...

نه حتی واسه ازدواجم نمیخامش ولی وابستشم نمیدونم چجوری بذارمش کنار