2777
2789
اون چه دکتری بوده که فرستادت سونو تا بتا ۱۵۰۰ نشه چیزی تو سونو دیده نمیشه

نه تو هفته ۴و ۵ معمولا ساک خالی دیده میشه

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زیر۱۰۰۰هیچی مشخص نمیشه شایدلقاح تازه باشه

کی گفته من بتام ۳۴۰ بود رفتم ساک رو دیدن واژینال 

باتوجه ب زیاد شدن بارداری های پوچ و خارج رحم بهتره تو هفته ۴ و ۵ برن سونو واژینال

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

برای من بعداز۹رووزازپری گذشته ۲۶۰بودشماکی ۲۶۰بودین

سلام عزیزم برای سقط هیچوقت دیر نیست؛ تا ۷ هفته صبر کن و دوباره برو سونو ان شاء الله اونجا بچه رو ببینی ؛ اگر دیده نشد ام اونجا تصمیم بگیر 

منم خودم بتام۶۳۰بود سونوهیچی ندیددکترگفت ن ساک هست ن جنینی

الان بارداری ؟پوچ نبود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه بگین بتاشماچندبودساک داشتی؟؟؟

بله ساک تشکیل شده بود بتامم تا۸هزار رفت ولی خب خیلی کم کم میرفت بالا ولی ساک اصلا بزرگ نمیشد جنین داخلش دیده نشدمن اواخر تیر انتقال دادم اواخرشهریور دکترگفت فایده نداره دیگه والبته اینم بهت بگم ۳ماه بعد باز انتقال دادم الان پسرم یکسالشه ناامید نشو اگرخدایی نکرده سقط شد