2777
2789
عنوان

یه دورهمیمون نشه☹ ورود آقایون به شدت ممنوع😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 11449 بازدید | 896 پست
سلام چری پلنگه خوبی ؟😍😘 اون روز رفتم کاربریت دیدم تعلیق زدی منم این روزا زیاد حوصله نداشتم گاهی می ...

یهو به هم ریختم و در جا تعلیق زدم😁

تو در چه حالی

این کاربر تا اطلاع ثانوی غمگین است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به قول اون کلیپهچشمون زدن🙄🙄🙄🙄🙄بهتر نشدی ؟

نمیدونم چرا ایندفه خوب نمیشم بیشتر کارای خونه رو شوهرم میکنه اونروز یه غلط دیگم کردم اسباب بازیه دخترمو پرت کردم گفتم جمشون کن خورد به تلویزیون و شکست 😲  خیلی ناراحت شدم  بعدش شوهرم دیروز رفت یکی دیگه اورد گفت تعمیر بدرد نمیخوره دخترمونم بدون تلویزیون نمیتونه بمنم گفت میش کسی نگو تو زدی بگو داشتی تمیز میکردی افتاد شیکست 😁

اکیپ سوگلی های سایت#

نه اونجوری زحمتت میشه خجالت میکشم😔اما خوب هر وقت خواستی در خدمتم💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

😍🥰🤝🤝🫶

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نمیدونم چرا ایندفه خوب نمیشم بیشتر کارای خونه رو شوهرم میکنه اونروز یه غلط دیگم کردم اسباب بازیه دخت ...

عزیزم😔تو هم که مثل ما افسرده شدی رفت

میدونی دلم واسه چی تنگ شده

واسه زمانی که تک میکردیم همو توی حس ششمی ها

چقدر حالمون خوب بود

چقدر شاد بودیم

عزیزم😔تو هم که مثل ما افسرده شدی رفتمیدونی دلم واسه چی تنگ شدهواسه زمانی که تک میکردیم همو توی حس ش ...

اره مال منم از ضعف اعصابه  .😍😍 اره چقدر خوب بود  چه کیفی میکردیم اونروزا یه شب اونقدر درخواستو  اعلان داشتم اخرشم به اولین تاپیکم حمله کردن بروز شد همشم آنه و ملوس گزاشتن تو کاسم ولی خیلی خوب بود اونقدر شیطونی میکردیما  اون روزای انگشتیتم خیلی با حال بود 😁😂😂😊

اکیپ سوگلی های سایت#

اره مال منم از ضعف اعصابه .😍😍 اره چقدر خوب بود چه کیفی میکردیم اونروزا یه شب اونقدر درخواستو اع ...

هیییییی دیگه اون آدمای قبل نمیشیم هممون فرق کردیم

نگووو عشقم اینجوری بیشتر دلم میگیره 😢😔

بخدااااا ببین من خودم میگم اگه این سایت نبودم نمیتونستم اون موضوع رو بفهمم و اینقدر زجر نمیکشیدم

آخه اینجا راهنمایم کردن چجوری بفهمم

باز به خودم میگم اگه این سایت جمع بشه جی

من بدون شما دغ میکنم

کلا بهم ریختم از دست این سایت