خدانکنه گل قشنگم ترنج جان یه پیام واست گذاشتم توی سایتم چند وقت پیش اگر فرصت داشتی لطفاً بیا چک کن
چشم رو چشمم الان چک میکنم عزیزم😍
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
وای یه هفته مردمو زنده شدم حال روحیم اصلا خوب نبود من آدم زود رنجی ام حساسم با یه تلنگر زودی روحیم د ...
الهی ک غم راه دلت و گم کنه دوست قشنگم و زندگیت سراسر خوشی و شادی بشه 🌺🌺
منو و دوستام کلا باید بریم دخیل ببندیم امامزاده ای زیارتی جاییتا یکم حال دلمون خوب بشهتا میاد خوب بش ...
نگو اینجوری فداتشم🥺🥺 درست میشه همهچیز، مطمئن باش.... کاش کمکی از من برمیومد
واستون کلی دعامیکنم و انرژی خوب میفرستم🌹🌹