2777
2789

من ی اخلاقی دارم اصلا ب کسی قول و وعده نمیدم بخوام کاری هم برای کسی بکنم قبلش بش نمیگم بخاطر اینکه میگم شاید یک درصد نتونستم انجام بدم 

ولی خیلی از اطرافیان م بخصوص خواهر شوهرم خیلی وعده میده (دعوتت میکنم،هدیه میخرم برات و...و...)و ۹۹درصد مواقعم عمل نمیکنه و واقعن من حرصم میگیره و بم بر میخوره

چرا میگه؟؟

وقتی میگه چرا عمل نمیکنه؟

نمیتونه!خوب وقتی چند بار دید نمیتونه چرا باز میگه!؟؟؟؟؟

بنظرتون من حساسم و سخت گیر یا...جی

نظرتون و راجب هردومون بگین و بگین شما مثل کدومین

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بی خیال مهم نباشه برات ما هم یه بنده خدایی هر بار میبینمون میگه میخواستم از فلان جا براتون مثلا کباب بگیرم دیگه نشد منم تشکر میکنم میگم نه ممنون لازم نیست شاید نمیتونن یا یادشون میره یا هرچی

متوجه نشدم

شما باید بدونین ایشون از نظر اخلاقی و شخصیتی تکامل ندارن ایشون اینقدر کمبود دارن که  نمیدونن که قول دادن تعهد میاره و به همین خاطره که خیلی راحت قول میدن ولی عمل کردن به اون رو دیگه یاد نگرفتن و متاسفانه چون بزرگ شدن یاد دادن بهشون خیلی سخته وبهترین راه برای شما اینه که ازشون فاصله بگیرین 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد