2777
2789

قرص ال دی برای جلوگیری خوردم درست خوردم استرس دارم من چهارشنبه پیش بعد از ظهر پریود شدم بعد دوشنبه این هفته دو تا ال دی با هم خوردم بعد از سه شنبه شبی یکی درسته میترسم باردار بشم 

چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود                 تاجهان باقی و آئین محبت باقی است
نیازی نبود ۲ تا با هم‌ بخوری.ولی تا وقتی که قرص میخوری باردار نمیشی

واقعآ عزیز آخه گفتم اگه چهارشنبه حساب کنم باید یکشنبه روز ۵ هست باید قرص بخورم. الان مطمئن باشم عزیز؟؟؟ میترسم

چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود                 تاجهان باقی و آئین محبت باقی است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا ال دی میخوری یچی بخور که دوزش پایینتر باشه ال دی داغونت میکنی یچی هست خارجیه خیلی خوبه ولی باید سرساعت بخوری من استفاده کردم عوارضش کمتربود خیلی خوب بود

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چرا ال دی میخوری یچی بخور که دوزش پایینتر باشه ال دی داغونت میکنی یچی هست خارجیه خیلی خوبه ولی باید ...

واقعآ چیه؟

واقعآ چیه؟

برو پیش یه متخصص زنان یه قرص خوب با عوارض کمتر بگو برات بنویسه 

من اینو ورقی صدتمن میخریدم ولی من قرص بهم نمیسازه معده دردمیگیرم داغون میشم 

دیگه فقط ک..دوم استفاده میکنم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چرا ال دی میخوری یچی بخور که دوزش پایینتر باشه ال دی داغونت میکنی یچی هست خارجیه خیلی خوبه ولی باید ...

اسم و عکسش برام میفرستید 

برو پیش یه متخصص زنان یه قرص خوب با عوارض کمتر بگو برات بنویسه من اینو ورقی صدتمن میخریدم ولی من قرص ...

ممنون عزیز قبلآ یکی بهم داد دکتر خبلی بد بود داغون شدم اسمش یادم نیست ارزون بود

من اینم استفاده کردم خیلی خوبه ولی باید سرساعت مشخص بخوری بایه قرصایی تداخل نداشته باشه مث مسکنا 

واینکه ال دی اینقد دوزش بالاعه که شمامیتونین هرساعتی بخورین

ممنون عزیز قبلآ یکی بهم داد دکتر خبلی بد بود داغون شدم اسمش یادم نیست ارزون بود

اره باید ببینی چی بهت میسازه 

خواهرمم ازهمینامیخوره چن ساله 

مثلا هرشب ساعت ده شب بخور ولی یکی دوساعت این اونورش قرص دیگه ای نخور که اثرش نره گوشیت بذار روساعت که یادت نره