2777
2789

دیگه پیش خدا هم شرمندم

من  از ادمای اشتباه زیادی ضربه خوردم

برا همون نمیدونم چرا باید با این ادم فوق سمی ارتباط میگرفتم

با اینکه همه چیو فهمیده بودم و میدونسم

خدایا 😭

آنیلیام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آدم بعضی وقتا فک میکنه می تونه درستش کنه

اصلا این فکرو نکردم میدونم هیچوی عوص نمیشه ۳ماه دنبالم بود تا اوکی شیم قبل اون چندسال میشناختمش ولی یهو یک روی جدید از خودش نشون داد جوری ک دیگه هیجوقت ادعا نکنم میتونم ادمیوبشنلسم

آنیلیام

شما مشکلت چیبوود چ صربه ای خوردی

ببخشید اینکه بخوام بگم و یادآوری کنم اذیتم می‌کنه 

چندروز دلم میخواد زنگ بزنم با یه تراپیست حرف بزنم اما تکرارشون آزارم میده ، تو هم سعی کن با یه مشاور خوب حرف بزنی خیلی کمکت می‌کنه 

ولی میدونم سخته ،سخته چون انتظار نداشتی آدم دچار خود درگیری میشه باخودش 

زود نیس من بعد ادماییک از سر گذروندم و اسیبهایی ک دیدم دیکه فک میکردم هیچوقت ادم اشتباه قبول نمیکنم ...

سعی کن کلا سمت اغایون نری.  همشون سمی ان.  ارتباطت فقط کاری و  درسی باشه وخودت کنترل کن کارات رو تا پشیمونی ب بار نیاره برات

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
ببخشید اینکه بخوام بگم و یادآوری کنم اذیتم می‌کنه چندروز دلم میخواد زنگ بزنم با یه تراپیست حرف بزنم ...

بله میفهمم شمارو ادمای سمی یکی دوتا هم نیسن

چی بگم باید فقط خودم با خودم کنار بیام تو هرچیز درسی هس فعلا درس اینو دقیق نفهنیدم

آنیلیام

سعی کن کلا سمت اغایون نری. همشون سمی ان. ارتباطت فقط کاری و درسی باشه وخودت کنترل کن کارات رو تا ...

زیبا گفتی

دقیقا وقتی ایشون اومد چند ماه بود رو خودم کار کرده بودم حالم با خودم خیلی خوب بود اومد گندزد

آنیلیام