2777
2789
عنوان

از مادرم متنفرم خیلی نفهمه پدرم از اون مزخرف تر

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 50 پست
برااین پرسیدم که خونه خودم دوخوابه هست و دوتا بچه دارم قصد داشته باشم سومی رو بیارم باید حتما سه خوا ...

بچه های من دختر و پسرم یک اتاق دارن

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مشکلی نیست الان بچه های منم اینجورین دوتاشون یه اتاق دارن اتاقشونم بزرگه مشکلی نیست. چرا بقیه اتا ...

بلا استفاده نیست که یکی واسه این دوتا 

یکی واسه خودمون 

یکی واسه دختر کوچیکم 

یکی هم واسه تو راهی ها

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

خب مشکلی نیست الان بچه های منم اینجورین دوتاشون یه اتاق دارن اتاقشونم بزرگه مشکلی نیست. چرا بقیه اتا ...

یکی هم واسه اتاق بازی شون توش استخر توپ و...گذاشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکی هم واسه اتاق بازی شون توش استخر توپ و...گذاشتم

خوبه الحمدالله خونتون بزرگه مشکلی نیس پس غصه هیچیو نخور. بعدشم پدرمادرت به بچه هات رو نمیدن مسخرش میکنن خب نبر خونشون اعصاب خودتو خراب نکن . بالین همه بچه دلتم اصلا نمیگیره توخونه

خوبه الحمدالله خونتون بزرگه مشکلی نیس پس غصه هیچیو نخور. بعدشم پدرمادرت به بچه هات رو نمیدن مسخرش می ...

چشم🤍✨️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشم🤍✨️

یعنی ۱۶۰ متر ۵ تا اتاق داره ؟پدیرایی رو کوچیک در اوردن؟

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
چشم🤍✨️

گفتی درمورد تربیت بچه بپرسم . من بچه هام هردو دخترن و دوسال فاصلشونه اولی به دومی خیلی حسودی میکنه هرروز هم میزنه با سیلی و هرکاری میکنم نمیتونم این مشکلو حل کنم . درضمن نگران اینم هستم بچه هام فکر نکنن بینشون فرق میزارم اخه هردو کوچیکن چیزی نمیفهمن که. نگرانم دراینده تاثیر بد نزاره روشون؟ هردورو به یه اندازه دوس دارم 

یعنی ۱۶۰ متر ۵ تا اتاق داره ؟پدیرایی رو کوچیک در اوردن؟

اره به نسبت کوچیکه اتاق ها هم کوچیکه 

خونه رو خودمون بازسازی کردیم قبل ۳ خواب بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره به نسبت کوچیکه اتاق ها هم کوچیکه خونه رو خودمون بازسازی کردیم قبل ۳ خواب بود

اتاق خوبه مخصوصا شما که بچه زیاد داری ولی پدیزای و اشپرخونه بزرگ رو من بیشتر دوست دارم بهتر نبود اتاق ها رو یکم کوچک تر درست میکردید البته سلیقه ای هست

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
گفتی درمورد تربیت بچه بپرسم . من بچه هام هردو دخترن و دوسال فاصلشونه اولی به دومی خیلی حسودی میکنه ه ...

ببین لابد ناخود آگاه توجهت به کوچیکه بیشتره میگی لابد بچه تره باید بیشتر حواسم بهش باشه

ربطی هم به سن نداره بچه بعد از ۶ ماهگی همه چیز رو میفهمه  

منم توجهم به هردو یک اندازه بود ولی خب چون پوشک کوچیکه رو عوض میکردم پیش خودم می‌خوابید خودم بهش غذا میدادم یا موقع گریه بغلش میکردم دخترم حسودی می‌کرد چون انتظار داشت با اونم همین کارارو ‌کنم 

ولی من پیش خودم میگفتم  یک مدت به بزرگه بیشتر توجه کن یا به قول خودمون لوسش کن چون اون از ته دل تو خبر نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم دختر بزرگت ۸سالشه؟ ینی کلاس دومه؟

بله

1
5
10
15
20
25
30
35
40