2777
2789

تولد دختر دوستمه.خب جز بچها مامانا هم‌هستن.

اولین‌بار میخوام‌تو جمعشون‌باشم.خب اونجا‌پالتومو در میارم.حالا نمیدونم زیر پالتو چی بپوشم‌.پیشنهاد بدین‌لطفا.پوشیده وشیک

گُذَشتَم اَز گُذَشتَم، تآ عَوض شِه، سَر گُذشتَم...🧑🏻‍🦯‌

بافت 

شومیز

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چنتا تاپیک‌ قبلترم موهامو گذاشتم‌ک‌نمیخوام دیگه رنگ بزنم.بگین چ رنگ‌فانتزی بگیرم بزنم...ساقه ک‌قهوه ای بودمشکی کردم .ریشه هم‌ک‌تو عکس میبینی الان‌بلند تر شدن

چنتا تاپیک‌ قبلترم موهامو گذاشتم‌ک‌نمیخوام دیگه رنگ بزنم.بگین چ رنگ‌فانتزی بگیرم بزنم...ساقه ک‌قهوه ...

الان یه دست مشکی کردی؟ اگه یکدست مشکیه اصلن رنگ فانتزی نزن مشکی ساده خیلی شیک تره

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
الان یه دست مشکی کردی؟ اگه یکدست مشکیه اصلن رنگ فانتزی نزن مشکی ساده خیلی شیک تره

نه‌گلم.فقط اون‌قهوه ای ها و مشکی کردم‌ سفیدا و دست‌نزدم

بنظرتون خوبه‌پافر بپوشم زیر پافر بافت‌بپوشم‌پافرم‌سفیده

بنظرم لباستو بپوش از زیرش اگه اورال هم نداری یه شومیز مجلسی باشلوار جین بپوش از زیر پافر هم اوکیه

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
بنظرم لباستو بپوش از زیرش اگه اورال هم نداری یه شومیز مجلسی باشلوار جین بپوش از زیر پافر هم اوکیه

اره شومیز دارم.ینی‌زیر پافر شومیز بپوشم درست متوجه شدم؟