2777
2789
عنوان

از شوهری که این مدلی هست باید جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 50 پست

من بودم طلاق میگرفتم مگه چقد قرار زندگی کنم که اینطور خرابش کنم اصلا شوهرت چرا زن گرفته همون تو خانوادش میموند و خرجشونو میداد 😐

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امیدوارم زودتر بغل بگیرمت دخترم🐥💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بودم طلاق میگرفتم مگه چقد قرار زندگی کنم که اینطور خرابش کنم اصلا شوهرت چرا زن گرفته همون تو خانو ...

والا اینا زن میگیرن بچه بیاره نسلشون  ادامه پیدا کنه یه سمی مثل خودشون به وجود بیاد

نه عزیزم

بزرگترین اشتباه طلا دادی واسه ماشین اونم به نام خودت نکردی 

خب اول ببین مشکلش چیه ببین قلقش چیه از همون برو جلو شاید میاد خونه غر میزنی وقت نمیذاره بیشتر محبت کن رامش کن یجوری ماشین رو بزن به نام خودت 

بزرگترین اشتباه طلا دادی واسه ماشین اونم به نام خودت نکردی خب اول ببین مشکلش چیه ببین قلقش چیه از هم ...

هیچی مشکلی ندارن هر چی گفتن گفتم باشه کلا غر نمی‌زنم و مظلومم اینا کلا روانشون مریضه چه خودش چه خانوادش 

والا اینا زن میگیرن بچه بیاره نسلشون ادامه پیدا کنه یه سمی مثل خودشون به وجود بیاد

عزیزم اگه میدونی هیچ راهی نیست که مثلا تغییر کنه یا خونتونو جای دیگه بگیره جدا شو بنظرم مهریتو بگیر و برو اخه اینطور مگه میشه زندگی کرد

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امیدوارم زودتر بغل بگیرمت دخترم🐥💕

نه عزیزم هیچی نگرفتم اصلا زیر بار خونه جدا نمیره

من باشم اگر قرار باشه تو کوچه و خیابون بمونم یا تو مسجد و امام زاده بخوابم و گدایی کنم جدا میشم و مهریه مو میزارم اجرا