2777
2789
عنوان

کادو روز زن مادرشوهر 😐😐😐

427 بازدید | 28 پست

دیشب برای مادر شوهرم کادو روز زن رو بردیم 

شوهرم براش یه کیف خرید هم خوشگل بود هم جنسش خوب بود 

دیشب شوهرم با ذوق داد هدیه رو گفت سلیقه خودمو خانومه یه نگاه سرسری کرد و تشکر سرد کرد و تمام 

حالا صبح ساعت،۹زنگ زده بیا ببر منو کیف رو عوض کنم ولی به زنت نگو جنسش خیلی بده ،دسته هاش کوتاهه،جیب بزرگ کم داره😐😐😐

منم همه رو شنیدم 

شوهرم خیلی ناراحت شد 

شما جای من باشید بهش میگید ک منم از خیلی از کادو هاتون خوشم نیومده ولی چیزی نگفتم چون پشت هر هدیه یه محبت هست نخواستم ناراحتتون کنم

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو چرا ناراحت شدی؟

از این همه ایراد الکی 

بعد کادو دادن ای خودشون بخدا اینجا عکس بذارم کسی باورش نمیشه اینارو کادو بدن 

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

من یه بار خریدم ایراد گرفتم از اون به بعد فقط پول میدم 

میگم‌ببخشید سلیقتون رو نمیدونم .راحت

لازمم نیست دیگه یه روز بیخودی تو بازار باشم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
مادر شوهر من که اصن کادورو بازم نمیکرد . میذاشت اون ور با حالت مغرورو و ناراحت که چرا پول ندادین بعد ...

واقعا بعضی آدما خیلی رو مخ هستن ،حالا دختر خودش برای تولد من یه دست استکان خرید 😐😐😐

دوست عزیز تجربه ثابت کرده این جور مواقع پول بدید که حرف وحدیثم توش نباشه من نامزد بودم یه سبد گل خیلی بزرگ مصنوعی بود ولی خیلی شیک وزیبا بود بردم مادرشوهرم اصلا نگاه هم نکرد واون شد تجربه پول بردنی حرفیم توش نیست

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

من جای شماباشم خودمودخالت نمبدم همینکه گفته ب زنت نگوینی ترسیده😂😂😂😂😂

من مادرشوهرم خیلی خوشحال شد وبغلمون کردبوس کرد🥺

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤