2777
2789
عنوان

چطوری میتونین خودتون رو نگیرید

76 بازدید | 12 پست

من هر ازگاهی حس میکنم خیلی میرم تو قیافه اخه دست خودمم نیستا یه لحظه انگار خودمو میگیرم دیگه از پس خودمم برنمیام

چیکار میکنین تو این لحظه ها که حس میکنین چیز خاصی هستین؟

بارونو دوس دارم🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچکدوم از ما هیچ گوه خاصی نیستیم ک بخوایم خودمونو بگیریم

ایلان ماسکش خودشو نمیگیره من کی باشم تو داغون ترین کشور جهان اونم تو خاورمیانه بخوام قیافه بگیرم اونم واسه ادمای بدبختی مثل خودم ک دارن همچین جایی با همچین شرایطی زندگی میکنن

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
از آدم مغرور بیزارم یکی از اقوام همسر اینطوری بود همه ش تو قیافه بود باهاش قطع ارتباط کردیم

من همش تو قیافه نیستم گاهی اوقات اینجوری میشم از بس ازم میگن خود چس پنداری میگیرم😁

میگم حالا چیکار کنم تو اون شرایط که خودمو نگیرم

بارونو دوس دارم🌱
من همش تو قیافه نیستم گاهی اوقات اینجوری میشم از بس ازم میگن خود چس پنداری میگیرم😁میگم حالا چیکار ک ...

تنها چیزی که از تکبر آدم کم میکنه سجده و نماز در پیشگاه خدا هست.واینکه فکر کنی آدم از یه نطفه کثیفه و تبدیل به یه لاشه میشه

به این فکر کن کجا زندگی میکنی و کی هستیدیگه سمت این فکرا نمیری

کجا که ایرانم 

کی هستمم خب زیاد ازم تعریف میکنن و بیشتر برای همینه 

البته میدونم چیز خاصی نیستم 

ممنون

بارونو دوس دارم🌱
تنها چیزی که از تکبر آدم کم میکنه سجده و نماز در پیشگاه خدا هست.واینکه فکر کنی آدم از یه نطفه کثیفه ...

بنظرم ببندم اینجارو دیگه قشنگ اون یذره اعتماد به نفسمم خرد میشه

ممنون

بارونو دوس دارم🌱