2777
2789

من قبلا تو یه رابطه ی سمی بودم 

الان دارم با خواستگارم حرف میزنم که اگه به توافق رسیدیم نشون کنیم (سنتی اشنا شدیم) 

این پسره خواستگارم دیگه خیلی احساسیه 

نمیدونم من تو یه رابطه سمی بودم یا این دیگه خیلی احساسیه 

مثلا گفتم دوست دارم راجب لباس و میکاپ حرف بزنم 

واقعا هم دوست دارم اما اکسم میگفت من پسرم حوصله ندارم 

از موقعی که اونو گفتم همش راجب لباس کلاسیک حرف میزنه میگه عکس بفرست مدلاشو ببینم 

یا میگه مدل عروسکی میکاپ کن چطور کن فلان کن

خیلی تعجب میکنم 

یا مثلا سه ساعت مدام با من حرف میزنه افلاین نمیشه 😐

پشمااام یا میخواد بره دو دیقه ماشینو بزاره پارکینگ به من خبر میده بعد اف میشه زود هم میاد 

صبجا پیام عاشقانه میفرسته 

شتتتت میگه عاشقت شدم نمیدونم راست میگه یا مثل اون اکس سمیمه

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اکسم روزی نیم ساعت باهام حرف میزد 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

بچه ها شارژم برام میفرستههه

چند وقته با همین؟

مدت کوتاهیه