2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 47 پست
هموووون .دقیقا

فک کنم اسم رمزشون ورزشه😂😂😂

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤣🤣🤣🤣🤣 آره

لعنتیای ورزشکار😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

باورتون نمیشه چقدر دنیا کثیفه .این تاپیک و گذاشتم سه تا آقا سریع اومدن بهم پیام دادن .متاسفم واقعا

میدونم بابا اینجا پر مرد مزاحم و هیزه 

منم هر سری راجب رحم و بارداریو این چیزا تاپیک میزنم کلی مرد هیز درخواست میدن عاصی شدم اصن واقعا متنفرم ازشون لعنت بهشون ک هیچ جا ارامش نمیزارن بمونه برامون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مردی که تو نی نی سایت وله دیگه چقدر بیکاره 🤣🤣🤣 گلثوم علی

واقعا حیفه پرانسسعلی گفت بهشون😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسم پرنسس و خراب نکن .فقققط گلثومعلی

😂😂😂😂😂😂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسم پرنسس و خراب نکن .فقققط گلثومعلی

میدونید نام علی چقدر مقدسه و تمسخرهاتون گریبانتون رو میگیره؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
واقعا حیفه پرانسسعلی گفت بهشون😂😂😂

میدونید نام علی چقدر مقدسه و تمسخرهاتون گریبانتون رو میگیره؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
شاید واقعا برای ورزشش خورده یا شاید خواسته تلنگری ب شما بزنه ک بیشتر حواستون بهش باشه

بنظرم این تلنگر نیست .اگه مقصودش تلنگره که اشتباه بزرگی کرده .چون منم چیز واسه مخفی کردن زیاد دارم .اینکارا ص اقت زندگی رو از بین میبره .من ازون دخترا نیستم که بزارم برن .می مونم .از پولاش استفاده میکنم .لذت میبرم بهشم توجه نمیکنم .تا وقتی که تونستم خونه بخرم باهاش می مونم بعدش خدا نگهدار.الان هم بهش رحم نمیکنم .کلی پول پس انداز کردم یه کار راه بندازم میزارم میرم