2777
2789
عنوان

به نظرتون هدیه روقبول کنم یانه

146 بازدید | 25 پست

سلام.دوهفته پیش تولدم بود.پسرخالم که از بچگی شیفتم بود وخاستگارم بود دردوران محردی بهم پیام تبریک داد و خودشومعرفی کرد چون مااصلا باهم درارتباط نیستیم وشماره های هم رو نداریم.خلاصه تولدم روتبریک گفت ومنم تشکر کردم.بعدش کمی احوالپرسی کرد ودراخر گفت برات هدیه ناقابلی گرفتم.منم گفتم نمیتونم قبول کنم.الان دوهفته ست اصرار داره بزار بیام دم در فقط هدیه ات رو بدم وبرم،یاجایی ببینمت وهدیه ات روبدم.هدیه رد کردنی نیست واین حرفا.واقعا موندم نمیدونم چکار کنم.دوهفته است کچلم کرده.هردومون متاهلیم وهمسرمن از علاقه ای ک پسرخالم بهم داشت خبرداره.حالا دیگه گفت امشب باید بیای هدیه ات روبگیری.گناه ک نکردم.فقط ی هدیه برات گرفتم.موندم نمیدونم چکار کنم.

هرچی رد کردم ولم نکرد.گفتم قبل خرید باید ب این جاهاش فک میکردی.گفت ب هرحال خریدم دیگه وازاین حرفا.چی کار کنم ب نظرتون؟هدیه اش رو قبول کنم؟همش حس خیانت ب شوهرمودارم.

نمیدونم.میشه بگید بنظرتون بهترین کار چیه؟؟!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرت میدونه برات هدیه خریده؟

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

تو متنی ک نوشتم گفتم متاهلیم.

هیچی هم بینمون نیس

من حتی شماره ای ازش ندارم.حالا اون شمارمو داشته یاازکسی گیر اورده نمیدونم.فقط تبریک تولدداد وگفت هدیه برلت گرفتم

من متوجه نشدم متاهلین اصلا به نظرم دیگه تحت هیچ شرایطی ادامه نده . خیلی رک بگو شما متاهلی منم متاهلم رابطه ای نمیمونه . خیلی دوست داشت کادو بده با زنش بیاد خونتون جلوی شوهرت بده

نه،معلومه ک نمیدونه

میدونی اگه بدونه زندگیت جهنم میشه؟

من پسر خالم هر سال روز زن برام گل میخره ،هم برای من ،هم برا خاله هام و زن دایی هام...میاره جلو خونمون میده و حتی شوهرم ازش تشکر میکنه چون مشخصه هیچ قضیه ای پشتش نیست ...

ولی این فرد قصد پ نیتش مشخصه و همین که تو این دو هفته جوابش رو دادی و همسرت در جریان نیست یعنی دارب غلط میری راه رو.

خواهرانه میگم بهت بلاکش کن و تمام....

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...