2777
2789

خواهرزاده ام پسر خیلی خوبیه من خیلی دوسش دارم خیلی زیاد خودم از بچگی تر و خشکش کردم مثل بچه خودمه 

این پسر عاشق دختری از فامیل های خودشانه دختره قبلاً بهش قول ازدواج داد بعد چند سال سواستفاده از پسره الان پا پس کشیده و خواهرزاده ام خیلی تلاش کرد به دختره برسه اما دختره و خانواده دختر خیلی اذیتش کردن انواع تهمت بهش زدن کتکش زدن انواع فحش و توهین

فکر میکنید باید از دختره متنفر باشه و ول کنه 

اما نه بازم داره ادامه میده که جواب مثبت بگیره 

اما تنفر و کینه تو چشماش لبریزه از حرف هاش و کارهاش 

کاملا مطمئنم که دختره و خانواده اشو دوست نداره برعکس سر این قضایا بشدت متنفره ازشون 

حتی با دوستم که روانشناسه مشورت و صحبت کردم و خواهرزاده امو تحت نظر گرفتیم اونم تایید کرد 

من مطمئنم این‌قدر نفرت به دل گرفته الان خودشو کوچیک و سبک می‌کنه چون می‌خواد جواب مثبت بگیره بعدش انتقام ازشون بگیره 

یک‌بار از دهنش در رفت گفت جهنم واقعی را بعد راضی شدن میبینن 

حالا شما جای من بودید چکار می‌کردید اینجور که داره سر کینه و نفرت برای انتقام جوانی و زندگیشو نابود میکنه 

اینکه بگید تحت نظر روانشناس و مشاور بره کاملا غیر ممکنه و نمیشه من و دوستم که خودش روانشناسه خیلی تلاش کردیم و نقشه کشیدیم اما نشد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وایخب نمیتونه با یه دختر دیگه آشنا شه از فکرش در بیارد؟

من و خواهرم اینکارو کردیم اما نشد 

خدایی دختر براش پیدا کردیم هزار برابر از همه لحاظ از این دختر سرتر اما فایده نداشت کینه و نفرت چشماشو کور کرده 

من و خواهرم اینکارو کردیم اما نشد خدایی دختر براش پیدا کردیم هزار برابر از همه لحاظ از این دختر سرتر ...

وای واقعا استرسی شدم با خاطر خواهر زادت

یه کاری کنین

دوست روانشناست نظری نداره؟ 

وای واقعا استرسی شدم با خاطر خواهر زادتیه کاری کنیندوست روانشناست نظری نداره؟

نه 

خواستیم با خانواده دختره حرف بزنیم تحت هیچ شرایطی مثبت ندن که دوست روانشناسم گفت اینکارو نکنید چون احتمال داره ناامید بشه از این نقشه کشیده بی گدار به آب بزنه بلایی سر دختره و خانواده اش و خودش بیاره

نه خواستیم با خانواده دختره حرف بزنیم تحت هیچ شرایطی مثبت ندن که دوست روانشناسم گفت اینکارو نکنید چو ...

ای خدا.....

ببین تنها چیزی که میدونم اینه که خواهر زادتون باید به حال قبلش برگرده

این قضیه حل شه

ناخوداگاه تمام مشکلات حل میشن

مشکل اینجاست دختره و خانواده اش کمی نرم شدن مطمئن چند ماه آینده جواب مثبت را میدن همین رویه ادامه پی ...

وای یا ابلفض داره زندگی اون دختر رو خراب میکنه

با خانواده دختر حرف بزنید!!!!!!!!!!

بله