دوستان عزیزخوشحال میشم منوراهنمایی کنیدبشدت به راهنمایی درستتان نیازدارم من بین تهران وتبریزموندم که کدامشان روبرای تحصیلات ارشدم انتخاب کنم چون میخوام توهمون شهرم بمونم اینم بگم اصالتاکوردزبانم وبه شدت این زندگی خستم کرده دنبال یکم آرامشم بعدفوت مادرم دنبال استقلال وآرامشم ممنون میشم درست منوراهنمایی کنیدمن یه دخترم که جزخداهیچ پشتوانه ای توزندگی ندارم
پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
از نظر کیفیت تحصیلی اعتبار مدرک نمیدونم کدوم بهتره ولی از جهت اینکه تهران همه قومیتی هستند بنظرم تهران بهتره ولی اگه تبریز قوم خویش داری میتونی اونجا هم بری