2777
2789
روز زن چه ربطی به سمت داره... مگه میخواستی پاداش بدی ..... بنظرم چیپ بازی بوده باید همه یکسان میبودن ...

برای شرکت خودمون باید با شما مشورت میکردیم!! 

ما روز زن به همسر آقایون متاهل و مادر آقایون مجرد هم هم هدیه میدیم

به نظر میاد کارمند معمولی هستی که اینقدر بهم ریختی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی ندادن... پارسال خودم زنگ زدم به مدیر عامل تو شوخی گفتم مهندس دستتون درد نکنه بابت هدیه... خندید گفت شرمنده مون نکنید ما فقط دو نفر خانم هستیم جفتمون هم مدیر بخش خودمون بین 400 نفر پرسنل مرد... خلاصه پارسال 500 داد

امسال هیچی 

منم دیگه زنگ نزدم یادآوری کنم

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

برای شرکت خودمون باید با شما مشورت میکردیم!! ما روز زن به همسر آقایون متاهل و مادر آقایون مجرد هم هم ...

بنظر میاد شما یه کارفرمای فرازمینی هستی که اینقدر توپیدی به بنده خدا     اینجا شرکتتون نیست عزیزم، آروم باش 

برای شرکت خودمون باید با شما مشورت میکردیم!! ما روز زن به همسر آقایون متاهل و مادر آقایون مجرد هم هم ...

عزیزم فکر نمیکنی یکم بی انصافیه

چرا اینجوری به اسی میگی

خب اصلا کارمند ساده باشه چی میشه

کارمند ساده باید باشه که کار کارفرما راه بیفته

همه باید رئیس و مدیر باشن؟

به نظر منم روز زن نباید وابسته به سمت باشه 

هرچند شما مختاری هر طور دلت بخواد هدیه بدی

چیپ

کاملا سطحت از تاپیکت که جنبه تجسس داره و مدل حرف زدنت مشخصه، جوابت رو دیگه نمیدم ولی از اونایی هستی که هیچ جای پیشرفتی نداری و همیشه با این افکارت تو سطح پایین میمونی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
کاملا سطحت از تاپیکت که جنبه تجسس داره و مدل حرف زدنت مشخصه، جوابت رو دیگه نمیدم ولی از اونایی هستی ...

سطح شما هم از طرز برخوردت مشخصه کارفرمای محترم... نسوزونیمون کاپو جان... شما چای دم نکشیده سرد هم نیستی چه برسد به کاپوچینوی داغ. 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

کاملا سطحت از تاپیکت که جنبه تجسس داره و مدل حرف زدنت مشخصه، جوابت رو دیگه نمیدم ولی از اونایی هستی ...

قشنگ میخواستم اون روی قضاوت کنتو بهت نشون بدم ،من با شوخی جوابتو میدادم و تو فقط گستاخانه قضاوت میکنی و عصبی، در جوابتونم باید بگم من کارمند یک  سازمان دولتی هستم خانم 300 پرسنل هم حساب و کتابشون دست منه اینو گفتم که الکی قضاوت نکنی ،ماهم کلی پرسنل با سوابق مختلف داریم اما همه کارت هدیه 5 تومنی گرفتن در اخر همچنان معتقدم کارت قشنگ نبوده و نیست و نخواهد بود چون زمینه تفرقه بین کارکنان ایجاد میکنه تو هم میتونی قبول نکنی اهمیتی نداره و بهتره واقعا دیگه جواب ندی چون من حوصله ادامه دادن ندارم