2777
2789
عنوان

دیگه نمیخوام اسنپ کارکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 44 پست
عزیزم سیب گندیده توهرجامیوه ای باشه گندیدس😐ببخشیداینومیگم بنظرم مشکل شوهرته وسرهرکاری بره همینهبنظر ...

خودم از گیر دادن واقعا خسته شدم دیگه واقعا نمیکشم...

از اون طرفم بعد اون بحث قبلیمون همه ی تماس و پیاماشو از قبل و بعد تاهمین الان چک کردم چیزی نبوده.

میگم خب تو اونا که تاالان چیزی نبوده نکنه تو این روبیکا واینا خبری بوده؟؟؟

بعد دوباره ازاون طرف میبینم اصلا تواین برنامه ها انلاین نیست اگه ام بیاد خیلی کم درحد یه چک کردن و رفتن.

از یه طرفم فشار میاد بهم همه جور فکری میکنم میگم من وفادارم بهش اینهمه اگه اون نباشه چی؟

نمیدونم دیگه چیو باورکنم و چیو نکنم؟

دیگه دیوونه شدم به خداااا

خودم از گیر دادن واقعا خسته شدم دیگه واقعا نمیکشم...از اون طرفم بعد اون بحث قبلیمون همه ی تماس و پیا ...

ببین خیلی حساسیت زیادادموبخدازده میکنه من الان شوهرم مث شمام خیلی حساسه ابروموهمه جابرده توبیمارستان همه میگن این زن فلانیه حواستون باشه چیزی نگید دکترناراحت شه اصلاابروم رقته منم دوس دارم که روم حساسه ودوسم داره ولی منم یجاهایی  دلم میشکنه 

توروخداتومث شوهرمن نباش

اگرواقعاانلاین نمیشه وجاهای دیگه تماس اینانیس پس انلاین نبوده که بخواد چت ایناکنه زیادم گیرنده زاه شه گیردادن خوبه ولی بجا

من الان سربیمارامیرم بهشون ابرازهمدلی میکنم شوهرم کلادرحال چش غره رفتنه

اصلاجوریه همه میگن دکتراصلاخونه بلده بخنده؟

۳۱سالشه ولی انقدراخموعه وگیرمیده زبانزدشدم من

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین یجور رفتار کن که انگار نمیدونی ولی دورادور زیرنظر داشته باش تا اتفاق مهمی نیفتاده بحث نکن ولش ک ...

من خیلی بی سیاستم هرجور باشم همه چیم رو هست.

یعنی انگار نمیتونم اینجور رفتارکنم که دورا دور حواسم باشه یا کلا بیخیال همه چیز و طرفم میشم یا اگه میخوام باهاش باشم حواسم بهش هست و برام مهمه همه چیزش و کوچیک ترین کاراش.😐

یعنی اون اکانتا چیزی نیس؟

من تا اونجایی که تونستم همه چیشو چک کردم چیزی ندیدم ازش توی تماس و پیاما.

توی روبیکا و این برنامه هاام خیلی نمیره یعنی وقتم نمیکنه،هراز گاهی میره اونم ندیدم انلاین باشه مدت زیادی.

ببین خیلی حساسیت زیادادموبخدازده میکنه من الان شوهرم مث شمام خیلی حساسه ابروموهمه جابرده توبیمارستان ...

نه تماس و پیاماشو از طریق همراه من چک میکنم بعد اون بحثمون از و بعدش تا الان چیزی نبوده،روبیکا و ایناام میاد ولی نه زیاد تاحالا که من ندیدم مدت زیادی انلاین باشه انگار در حد سرزدنه.

خب اینارارو میبینم میگم چیزی نیس ولی بعد اون اکانت دخترارو روبیکارو میبینم میگم پس اینا چین؟؟

گیج شدم خودمم دیگه.

یعنی شما میگی چیزی نیست و من زیادحساسم؟

خودمم خسته شدم از گیردادن و چک کردن.

نه تماس و پیاماشو از طریق همراه من چک میکنم بعد اون بحثمون از و بعدش تا الان چیزی نبوده،روبیکا و این ...

شایدالکی میادمیره نمیدونم

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

اینکاری که میگیو بکن هم خودت راحت تری هم اون به خودش میادباور کن اگه ادامه بدی به گیر دادنا کار بیخ ...

باورت میشه حتی حوصله قهرم ندارم دیگه 

نمیدونم چیکار کنم

همینجوری گیج و منگ موندم،یعنی بازم من دارم اشتباه میکنم؟بهم میگه تو دوباره داری تهمت میزنی بهم.یعنی بازم سوتفاهم شده؟اخه پس سوالم اینه که این اکانتای دختر از کجا میان؟

ببین من تماسا و پیاماشا از قبل تا همین الان چک کردم با پرینتشون چیزی ندیدم توی روبیکا و ایناام خیلی کم میاد یعنی اونقدرا وقتم نداره هرزگاهی چک میکنه،تاحالاام ندیدم مدت زیادی انلاین باشه.

بااین چیزایی که گفتم میگم فکر نکنم چیزی باشه ولی بعد دویاره میگم پس این اکانتای دختر چین؟نکنه یه چیزی هست که من ندیدم و نمیدونم؟؟؟

نظرتو چیه؟

باورت میشه حتی حوصله قهرم ندارم دیگه نمیدونم چیکار کنمهمینجوری گیج و منگ موندم،یعنی بازم من دارم اشت ...

عزیز دلم
الان تو انتظار داری یهویی کلی عذر میخوام سک.س چت و ... پیدا کنی؟
اینجوری فقط مطمعن میشی که یه چیزی هس ینی؟
ینی اون حسه زنانه تو میتونی الان واقعا نادیده بگیری؟
خودتم میدونی
منم میدونم
که این شروعشه
شروعشه و قراره ادامه پیدا کنه بلخره از ی جایی شرو میشه دیگه نه؟
امروز شماره سیو شده شونو دیدی
فردا خودشونو تو خونت میبینی
الان معلومم نیس شماره رو سیو کرده که بمونه بعده تو نبودی یا بیرون بهشون زنگ بزنه یا اصلا تو تلگرام میتونه مخفی کنه چتارو ساده ای؟
مطمعنا یه چیزی هست که میگه من نکردمو هیچ جورم زیر بار نمیره خودتم خوب میدونی اینو بهتر از من میدونی چه خبره من فقط دارم به روت میارمشون نه به خاطر اینکه دردتو بیشتر کنما نه ! فقط بخاطر اینکه دست از گفتن این حرفا به خودت برداری و از ایراد گذاشتن رو خودت اینکه بگی نه مشکل از منه نه حتما من اشتبا میکنم ورداری زنا تو این مسله ها هیچوقت بیخودی حساس نمیشن عزیزم
اگه چیزی نبود نمیگف من سیو نکردم درحالی که اونجا سیوه کلا از بیخ منکر شده چون ی چیزی هس وگرنه مثلا میتونس بگه آره سیو کردم که بدونم مثلا مشتریمه زنگ زد برم یا اشنا بود یا هر دلیل دیگه ای جز این چیزی که تو فک میکنی اگه بود بهت میگف اما اینا نیس هیچکودوم پس از بیخ منکر شده چون نتونسته هیچی پیدا کنه
در نتیجه چی؟
حسه تو درسته و ی چیزی هست که یا حالا جدی شده تو ندیدیو خبر نداری هنوز یا اینکه به زودی میشه اگه بشینی 

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

باورت میشه حتی حوصله قهرم ندارم دیگه نمیدونم چیکار کنمهمینجوری گیج و منگ موندم،یعنی بازم من دارم اشت ...

تنها راهشم گلم همونیه که بهت گفتم بیخیال بشی و ارامش داشته باشی اصن انگار نه انگار نشون بدی که برات بی اعمیت شده از چشت افتاده انگار خودت سرد شدنو شرو کنی پیگیر شه شرو کنی بگی چه خبره بشینه عینه ادم توضیح بده بهت اینا چین و قصد و نیتش چیه که حالا یا تو میبخشی (اگه کار بیخ پیدا نکرده بود) یا اینکه نمیبخشی دیگه
خلاصه که بودنش هست تو خودت از اون راهی که بلدی باید به شوهرت بفهمونی که حالیته و اشتباه کرده حالا یا روی مزخرفشو بهت نشون میده و معذرت میخوام حرص میخورم میگم لاشی گریشو نشونت میده توعم تصمیم لازمو میگیری یا به گوه خوردن میوفته و به پات میوفته

عزیز دلمالان تو انتظار داری یهویی کلی عذر میخوام سک.س چت و ... پیدا کنی؟اینجوری فقط مطمعن میشی که یه ...

وای نهههه خدانکنه😨😨😨😨😭😭😭😭😭

تو مخاطباش  اون اکانتا سیو نیستا من میرم میبینم یکی هست مثلا به اسم ستایش میزنم روش ببینم کیه بعد که میام بیرون ازش دیگه نیستش غیب میشه 

انگار که قبلا سیو کرده و پاک کرده بعد دوباره نشونت میده ولی چون پاکش کرده دیگه برات نمیاره 

بعدم اکانتا مختلفی ان یکی دوتا نیستن والا 

چه خبره اینهمه اخه؟؟؟؟

وای نهههه خدانکنه😨😨😨😨😭😭😭😭😭تو مخاطباش اون اکانتا سیو نیستا من میرم میبینم یکی هست مثلا به ا ...

عزیزم چرا فقط زنا رو سیو کرده بعد پاک کرده؟
خب میزنه تو تل یا ی اپه دیگه بعد پاک میکنه دیگ شماره شونو
بعدم که حرف میزنه باهاشون حالا یا چتو هر بار پاک میکنه میگه پیم ندیدو فلان یا هایدشون کرده
هنو مونده تو بفهمی چه کارا که بر نمیاد ...

ببین الان نوشته tom من نمیشناسمشیا اون پسره که یه موبایل دستشه من نمیشناسم کیهاون دختره کیمیا سارینا ...

شماره و سیمکارتت قبلا دست کسی بوده؟
اگه دست کسی بوده باشه شماره های پاک شده میان دوباره
در کل این شماره ها قبلا سیو بودن و دوباره پاک شدن

من خودم ی سری شماره هایی که خیلی قدیمی انو ندارمشون اصن میرم روبیکا قشنگ میاره یادمه شماره مدیرمونو بعد از هف هش ده سال میخواستم نداشتم روبیکا بود ولی چون قبلا سیو بود 

عزیزم چرا فقط زنا رو سیو کرده بعد پاک کرده؟خب میزنه تو تل یا ی اپه دیگه بعد پاک میکنه دیگ شماره شونو ...

اومدم باهاش اروم حرف بزنم گفتم یا میگی این اکانتای دختر توروبیکات که هرشب میان و یه هو غیبشون میزنه و پاک میشه کین یا دیگه مهم نیستی برام که چیکار میکنی و کجا رفتی واومدی .

دیونه شد ......

گفت کافر همه رو به کیش خود پندارد معلوم نیس داری چیکاری چیکار میکنی که هرشب من خسته و کوفته از سرکار میام میای گیر میدی به من 

منم سفت رفتم تو نخت ببینم داری چیکار میکنی 

گفتم این الان چیه داری به من میگی؟؟؟؟؟

گوشیو پرت کردم جلوش گفتم برو تو نخ ،گفت ها دیدی چقدر زور داره به ادم تهمت زدن‌.

بعدم گفت روانی و توهمی برو یه فکری به حال اعصابت بکن.

منم گفتم خوبه خودت با چشا خودت دیدی بعد به من میگی توهمی؟روانی؟

گفت من هیچ کاری نکردم.

برو میخوای طلاق بگیری مهریه بزاری هرکار میخوای بکن .

منم گفتم حالا روانی و توهمی بودن توروهم میبینیم بعدم منم میام میگم نمیدونم اینا کین برو هر کار خواسی بکن.

بعدم گفت دیگه تحملتو ندارم از خونه زد بیرون.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭