2777
2789
عنوان

دیگه نمیخوام اسنپ کارکنه

523 بازدید | 44 پست

سلام.بچه ها من از وقتی شوهرم رفته اسنپ کارکنه همش یه بحثی داشتیم،شماره های مختلف که وقت وبی وقت زنگش میزنن، معلوم نیس اخه اینا کین؟به خدا ماام اسنپ سوارمیشیم نه زنگ میزنیم بعدش دوباره بهشون نه پیام میدیم نه هیچی.حالا این هیچی بگیم دستشون میخوره بگیم بچشون زنگ میزنه یا حالا هرچی.

یه دعوای بدی ام داشتیم که تو تاپیک قبلیام هست که اونم با قسم به سر بچمون گذشت و گفتیم باشه سوتفاهم شده.

حالا من دوباره دیشب با شوهرم دعوام شد سر همین اسنپ.

والا چند وقته هر وقت روبیکاشو باز میکنم میرم تو مخاطباش اکنتای دختر میبینم با اسمای مختلف بعدم که میزنم روش ومیام بیرون ازش غیب میشه(مثل وقتی که ذخیره کرده باشه و پاک کرده باشه ولی وقتی میری توش دوباره یه بار دیگه برات میاره ها)میگم اخه اینا کین؟؟؟کیارا ذخیره میکنی اخه؟میگه من چه میدونم اینا کین.تو داری دوباره تهمت میزنی بهم.

میگم برا خودت سوال نیس اینا کین اگه راست میگی؟؟میگه وقتی میدونم کسی رو ذخیره رو نکردم نه،دیگه نمیدونم کین.

میگم چرا پس از من اینجوری نیست؟ هیچی نمیگه.

میگم چرا قبلا که اسنپ بری اینجوری نبود؟از اون روز که رفتی اسنپ اکانتا مختلف برات میاره.گفت مگه تو قبلش اینجارا نگاه میکردی ؟گفتم اره همیشه.

دیگه دارم دیونه میشم......

اگه بخوام بهش بگم نره اسنپ بلید قید خیلی چیزارو بزنم زندگیمون درست نمیچرخه اون وقت،ولی اینجوری ام ارامشم رفته به خدا.

چیکارکنم بچه ها؟

یا میزنه به سرم میگم گوشیمو قفل بزارم روش نزارم بره بعدم بگم من دیگه نه کار دارم کی زنگت زده ونزده،نه کاری با مخاطبات دارم.برو هرکار میخوای. بکنی بکن به منم کاری نداشته باش.

واقعیتش رو بگم اسنپ فضاش اصلا خوب نیست

یه چیزایی دیدم و شنیدم که اصلا اُه اُه 😲😲

مرد هر چقدم با جنبه باشه ، بعضی آدمای نادرست ، آدمو از راه به در میکنن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اگه این چیزا تو ذات شوهرت باشه فرقی نمیکنه شعلش چی باشه، از اسنپ بیاد بیرون سر هر شغل دیگه ای بره، یا اصلا هیچ جا نره و بشینه خونه، بازم کار خودشو میکنه‌.

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

نمیدونم تجربه ی من اینه مردا درست بشو نیستن نهایت پولشو بگیر کیف کن من که دیگه ته خط رسیدم مال من خائن نیست ولی یه اخلاقایی داره که اذیت میشم روحی دیگه قیدشو زدم فقط پول میگیرم خرج میکنم پس انداز میکنم ارامشمم باخریدبرگشته😃قبلا نمیداد ها اونقد دعوا کردم داد الانم عادت کرده دیگع

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

منم ازفضاش بدم میاد 

دخترای هرمدلی گیرمیاد الکی شوخیو خنده باراننده 

حالا جالبیس اینه همسر من کلا باهمه گرم میگیره شوخی خنده اگه بره تواسنپ جنبه هیچیو نداره

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نمیدونم تجربه ی من اینه مردا درست بشو نیستن نهایت پولشو بگیر کیف کن من که دیگه ته خط رسیدم مال من خا ...

مال منم نمیده نمیدونم چیکارش کنم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چی شنیدی

یه اسنپیه تعریف میکرد یه آقایی با خانومی سوار شدن

به اسنپیه گفت دوست دختر داری ؟

گفت نه متاهلم و بچه دارم

مسافره گفت خب منم متاهلم ، اینی هم که کنارم نشسته دوست دخترمه ، تو هم دوست دختر داشته باش خیلی خوبه

کلا داشت از راه به درش میکرد

این فقط یه نمونه شه

هستن دخترایی هم که فقط برای کارای منحرفی سوار میشن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه ها دیدم مثلا یه مسافری رو دیروز سوار کرده شبش زنگ میزنه یا فردا زنگ زده...

شوهرمم جواب نداده

من بعدش دیدم.

حالا زنگاش هیچی میگم.

این اکانتا دختر چین تو روبیکا؟؟؟

دیگه حوصله بحث ندارم.منم برم گنده کاری کنم قید بحث و اثبات و قسم و چک کردن گوشی رو بزنم؟؟؟دیگه نمیکشم به خدااا

بابا شما چرا اینجورین

من هر روز سوار میشم اصلا حرفی رد و بدل نمیشه

فقط یبار یک آقایی دید فرم تنم هست گفت کارمندی چقدر حقوق می گیری محل کارت کجاست منم مربی فوتبالم

بعدشم گفت شمارمو سیو کنید🫥🫥🫥🫥🫥

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
بچه ها دیدم مثلا یه مسافری رو دیروز سوار کرده شبش زنگ میزنه یا فردا زنگ زده...شوهرمم جواب ندادهمن بع ...

ببینید ایشون احتمالا از روی کنجکاوی شماره های مسافر رو ذخیره میکنه ک عکساشون رو ببینه بعد پاک میکنه

این به این معنی نیست ک باهاشون در ارتباط باشه!

کلا اسنپ همه جور آدم هست

چیزی هم نیست ک بگیم مثلا راننده بگه حتما مسافر که سوار میشه دختر باشه!

نه 

مرد و زن و بچه و پیر و کور و کچل هر مدلی ممکنه اتفاقی مسافر ایشون باشن!

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...