2777
2789
عنوان

پول دارید یا سرمایه اطراف تون چی

65 بازدید | 13 پست

بیشتر اطراف شما الان پول دارن یا سرمایه دارن؟سرمایه دار خونه داره زمین داره ملک داره ولی ممکنه پول زیادی تو دست نداشته باشه

پول دار هم ممکنه سرمایه و املاک خاصی نداشته باشه فقط حسابش پر باشه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما شمال هستیم. اینجا اکثر مردم زمین کشاورزی یا باغ دارن. ولی سطح رفاه همه بالا نیست.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

پول که دیگه ارزش نداره .

میخواد چیکار ؟ 

همون زمین و.... خوبه 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
پول که دیگه ارزش نداره .میخواد چیکار ؟ همون زمین و.... خوبه ‌

پول کیفیت زندگی روزمره رو بالا میبره

تفریخات شون تغذیه شون کلاسای بچه ها مسافرت لباس و.....

پول کیفیت زندگی روزمره رو بالا میبرهتفریخات شون تغذیه شون کلاسای بچه ها مسافرت لباس و.....

خیلیا واسه این چیزا خرج نمیکنن . خیلی زیاد میشناسم

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
اونا خوش باحال بچه هامون میشه ارث خوب میمونه براشون

نه همچین هم نیست.

اولا که زمین چندهکتاری خیلی کمه. بین بچه‌ها که تقسیم بشه کم میشه. بعدش، ارزش آنچنانی هم نداره. معمولا تو روستا و دهات هستن. تغییر کاربریشون هم زمان‌بره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خیلیا واسه این چیزا خرج نمیکنن . خیلی زیاد میشناسم

خب اونا اگه دارن و هزینه نمیکنن دیگه واقعا به خودشون ظلم می کنن

منم داشتم این مدلی. پیرمرد نه غذای درستی میخورد نه لباسی نه تفریحی.... همش شد باغ و مغازه و خونه و... رسید به وارث

نه همچین هم نیست.اولا که زمین چندهکتاری خیلی کمه. بین بچه‌ها که تقسیم بشه کم میشه. بعدش، ارزش آنچنان ...

اصلا زمین کشاورزی رو تغییر کاربری نمیدن مگر موارد خیلی خا