2777
2789
عنوان

سلام کمک میخوام لطفا

71 بازدید | 13 پست

سلام من سی سالمه یه مدت فکرم مشغوله از اینکه دیگه نتونم ازدواج کنم از حرف مردم هر کی از راه میرسه میپرسه ازدواج نکردی چرا ازدواج نمیکنی برای خودم اصلا مهم نیست میخوام به حرف مردم فکر نکنم ولی نمیشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مجرد

ببین یه چیزی بهت بگم کلا بیخیال مردم شو

شاید بگی سخته نمیشه ولی میشه

فقط و فقطم به خودت بستگی داره

تمرین کن

اول از همه ام اینکه هرچی خدا بخواد همون میشه من دقیقا زمانی ازدواج کردم که اصلا بهش فک نمیکردم و همیشه میگفتم نکنه بمونم خونه

ببین قبلا از من میپرسیدن کی ازدواج میکنی 

بعد عقد کردم گفتن کی عروسی میکنی

عروسی کردم دهنمو سرویس کردن که کی بچه میاری

الانم باردارم گیر دادن بچت باید پسر باشه 

اینو بیارمم هرچی باشه مطمئنم گیر میدن میگن دومی رو بیار

ببین یه چیزی بهت بگم کلا بیخیال مردم شوشاید بگی سخته نمیشه ولی میشهفقط و فقطم به خودت بستگی دارهتمری ...

میدونم حتی با اینکه خودشون زن سن و سال دارن ولی انگار درک ندارن حتی بعضیاشون بچه هاشون طلاق گرفتند یا زندگیشون خوب نیست 

میدونم حتی با اینکه خودشون زن سن و سال دارن ولی انگار درک ندارن حتی بعضیاشون بچه هاشون طلاق گرفتند ی ...

خب دیگه حرف مردم همیشع هست خوبه که میدونی اینو خودت

پس تو چه بهش فک کنی چه نکنی زندگیت میچرخه

چرا پس اعصابت و داغون کنی؟

بنظر من خودتو مشغول کار و باشگاه و سرگرمی کن بیخیال مردم

از فکر خودتم درش بیار انشالله هر وقت موقعس باشه خدا خودش به قشنگ ترین شکل ممکن برات میچینه

اخلاقم هم طوری نیست که بخوام بی احترامی بکنم یا جوابشون رو بدم سرم رو ميندازم پایین چیزی نمیگم

ببین ولی اینجوری آسیب میبینی به نظر من در حدی که خیلی بد نباشه جوابشونم بده 

یبار جواب بدی دیگه نمیگم

خب دیگه حرف مردم همیشع هست خوبه که میدونی اینو خودتپس تو چه بهش فک کنی چه نکنی زندگیت میچرخهچرا پس ا ...

باشه ممنون کارمند هستم دارم برای دکتری میخونم ممنون که وقت گذاشتین