2777
2789

من مجردم و معیارام شاخ و دم نداره

نمیخام خوشگل باشه میگم فقط قدش اندازه ۱۰ یا ۸سانت از خودم بلندتر باشه و لاغر و فاصله سنیمونم کم باشه

ولی هرچیییییییی خاستگار داشتم طرف ۱۱ یا ۱۲ سال از خودم بزرگتر بوده قدش یا کوتاه تر بوده ازم یا همقد و چاق 

قد خودم ۱۶۸ و لاغرم چهرمم خوبه ۲۱ سالمه

نمیدونم چرا همه خاستگارام سن بالا ان

بابا من پسر خوشگل نمیخام که یکیو میخام فقط بهم بیاد چرا خدا هرچی درب و داغونه رو میفرسته سمت من

اره معیارام بود. 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستش همسرم برام معیار ساختن 

ولی کلا هم کفو بودیم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من یکیو میخواستم شبیه الیاس خواننده ترک ولی یکی شبیه سیروان خسروی گیرم اومد، 😂البته نه دقیقه شکل اون ولی شبیهشه مهم اینه کی به دلت بشینه

معیارایی که درمورد ظاهر داری معمولا صد درصد عملی نمیشه

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

یه مرد واقعی به تمام معنا قد بلند هیکلی مهربون ووووو

و همیشه میگفتم ۱سال لزم بزرگتر باشه

همه خواسته هام شد تازه بهتر خداروشکر

فقط الان ک فک میکنم اگه چندسالی ازم بزرگتربود شاید اون چالش‌های اول زندگی و نداشتیم من بچه بازی درمیاردم اون هم دیگه مغرور بازی درنمیاورد

پس بدون از ته قلبت بخواهی همون میشه فقط دنبال سن کمتر نباش

خواهرم و خواهرشوهرم شوهراشون حدود ۹سال ازشون بزرگترن خب از خیلی لحاظ ها بهتره

پس هرکی با اختلاف چند سال سن بیشتر میاد رد نکن عوضش زودتر به درک میرسه و زودتر کامل میشه اون مرد

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

بخدا همش سن بالا اناعتماد بنفسمو از دست دادم با خودم میگم حتما قیافم پیره که سن بالا میادحالا سن بال ...

خب عزیزم سنت هنوز مناسب ازدواج نیست

دانشگاه یا سرکار نمیری

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️