من خودم یه پسر دارم دارهدچهارسالش میشه برا دومی تو اقدامم ولی هنوز باردار نشدم با اینکه نسبت به بارداری اول لاغرترم و پریود منظم تری دارم... سه ماهه گلوکوفاژ میخورم و هربار با دو روز تاخیر پریود میشم مگه گلوکوفاژ منظم نمیکنه؟ شما چندتا بچه دارین با دارو باردار شدین؟
پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دوتا اولی عادب و بدون دارو دومی با ورزش و کاهش وزن
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
ورزش کن.استرس ازخودت دورکن،به طورمناسب که رحمت اسیب نبینه گرمی بخور،غذای مقوی بخور،مخوسا عسل وژل روی ...
آسترس رو نمیتونم که همین دیشب پسرم تب کرد تا صبح نخوابیدم این از استرس و خواب منظم 😂ورزش هم شانس من هوا سرده بیرون نمیتونم برم تو خونه هم حدود نیم ساعت رقص و ورزش دارم ولی فکر کنم افاقه نمیکنه
پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
چه دارویی خوردی، من دو دوره دارو خوردم با وجود فولی خوب حامله نشدم،لاغر شدم و گلوکوفاژ خوردم طبیعی ح ...
اصلا دارو نخوردم من سر هیچ کدوم
اولی سریع باردار شدم شانسی
ولی سر دومی2سال اقدام بودم تا شروع کردم به کاهش وزن و روزانه45دقیقه پیاده روی داخل خونه و قطع قندو شکر و جایگزین کردن شیره انگور و خرما و کنجد بعد دوسه ماه باردار شدم
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
اصلا دارو نخوردم من سر هیچ کدوم اولی سریع باردار شدم شانسی ولی سر دومی2سال اقدام بودم تا شروع کردم ب ...
نمیدونم چیکار کنم زودتر به نتیجه برسم،منم سالم خوری دارم وزن کم کردم ولی سه ماهه اقدامم هنوز نشدم شاید بخاطر کرونا و سرماخوردگی هم هست چون از وقتی هوا سرد شده همش مریضم
نمیدونم چیکار کنم زودتر به نتیجه برسم،منم سالم خوری دارم وزن کم کردم ولی سه ماهه اقدامم هنوز نشدم شا ...
عجله نکن عزیزم هرچقدر بیشتر دربارش فکر کنی دیرتر به نتیجه میرسی اصلا استرس بارداری نداشته باش
هرچقدرم تو فکرتو درگیر کنی و غصه بخوری تاخدا نخواد فایده ای نداره پس بسپار به خودش تاهروقت صلاح دید بهتون یه کوچولوی سالم و صالح بده انشاءالله