2777
2789

دنبال این چیزا نرو این کسی بهت میگه ک برای مشکلش پیش هر دعانویسی رفت ولی فایده نداشت فقط گره کارم بیشتر کرد از خود خدا بخواه تا خدا نخواد برگ از درخت نمیوفته.. من خودم از یجایی به خدا سپردم. و مشکلم داره کم کم حل میشه 

یه خانم رو میشناسم  مینویسه سنش بالاست نوه ش انلاین مورد دعا رو میگه خانم هم مینویسه دوبار برام انلاین نوشت نرفتم دعا رو بگیرم فقط برام نوشت من واریز کردم پولشو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم مشکل دارم یه طلسمی انداختن که مستقیم سلامتیم رو نشونه گرفته خودشم می‌دونم کار کیه 

ولی مگه جرئت دارم برم سراغ دعا نویس ؟ 

یه خانم رو میشناسم مینویسه سنش بالاست نوه ش انلاین مورد دعا رو میگه خانم هم مینویسه دوبار برام انلا ...

خب وقتی دعا رو‌نگرفتی به چه دردت خورذه؟ 

دعا چشم نظر اصلا ربطی نداره بگیری یا نه مهم نوشته شدنشه

آهان 

جدا اثرش رو دیدی ؟ 

توضیح میدی چجوری شد اثرش؟ 

آهان جدا اثرش رو دیدی ؟ توضیح میدی چجوری شد اثرش؟

بیشتر خودم اروم شدم. 

از ایات قران ایشون دعا مینویسن یکیش رو گفت خودم خوندم یکیشم نوشت انرژی منفی ندارم دیگه قبلا از همه چیز انرژی منفی میگرفتم