2777
2789
عنوان

دستمال شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 5792 بازدید | 198 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه خودکار قرمز میخری جوهرشو میریزی تو دستمال به این خواهر شوهر با مغزهای پوسیده و زنگ زده نشون میدی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

وا با نامزدت رفتی گواهی داده خواهر شوهرت دیگه چی زر زر می‌کنه 😑😑

خواهر شوهر منم زر زر میکرد اون شب خیلی استرس بهم داد از این بابت من حلالش نمیکنم هیج وقت

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

گو خوردن

اصلا شما اشتباه کردی با همسرت رفتی نامه و این چرت و پرتا

مگه همسرت با یه دختر خیابونی ازدواج کرده که توقع نامه داشته حرف خودت سند نبوده؟ 

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟ 

ول کن سخت نگیر اگه واقعا رسمشون هست دستمال بده بره به خاطر خودت که بعدا حرف و حدیثی پشت سرت نباشه چ ...

کنار خانواده شوهرم زمدگی میکنم،الان اجازه بدم، از شب عروسی تا ابدش روشون بازشده

منم موافق شب اول نیستم اصلا،حالا مبفهمم چرا انقدر علاقه داشت شب اول اتفاق بیفته😢😢

والا دختر و پسر باحیا کلا بلد نیستن ما یک ماه زمان برد دستمون بیاد اخه شب اول انقدر خسته ای که نا نداری حالا دستمال میخان ازت. با شوهرت حرف بزن قانعش کن رسمه که رسمه گور باباش.زنده به گور کردن دخترام رسم بود دختردار شدید قراره گورش کنید؟! رسم بی ربط و بی حیایی هست 

عمرا زیر بار نرو 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

من می گم اون نامه گرفتن باحضور همسرشم ام اشتباه بود نمی گم نمی گرفت .می گرفت ولی خودش می رفت می گرفت نگه می داشت برای همچین روزایی نه باحضور همسرش هیچ وقت همچین کاری نمی کنم من موقع عروسیم نامه نگرفته بودم ولی خونم ام نیومد ازم شوهرم یه بار نگفت کو پس خون 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام