2777
2789
عنوان

از شوهرم متنفرم هیچ حسی بهش ندارم

257 بازدید | 11 پست

اینقدر که اخلاقای بد ازش دیدم دیگه حالم ازش بهم میخوره ، وقتی پیشم نیس حالم خوبه.  وقتی میبینمش استرس میگیرم ، دلم نمیخاد ببینمش این حس رو تا به حال به هیچ ادمی نداشتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تازگیا خیلی بیشتر شده این حس تا حدی که دلم میخاد گریه کنم وقتی میبینمش ، خیلی بدم اومد یهو ازش

اگ بارداری خوب بخاطر هورمونه اگ هم نه ببین چ کاراییش می‌ره رو اعصابت ی چند وقت اصلا بهش توجه نکن ن ب خودش ن ب حرفا و حرکاتش کلا بیخیالش شو وگرنه اینطوری ب خودت ضربه میزنی ندید بگیرش البته سخت هست ولی شدنیع بخودت برس بیرون برو سرتو با ی چیزی گرم‌ کن ک اون هی جلو چشمت نیاد

اگ بارداری خوب بخاطر هورمونه اگ هم نه ببین چ کاراییش می‌ره رو اعصابت ی چند وقت اصلا بهش توجه نکن ن ب ...

حالمو با کاراش بهم میزنه ، بدون چادر نمیزاره جایی برم داد و بیداد راه میندازه ، تنهایی حق ندارم جایی برم ، خیلی اخلاقاش بد شده و مدام اعصابمو سر هیچ و پوچ بهم میریزه ، واسه همه مشاور خانوادست ولی تو زندگی خودش یه هیولا... نمیدونم چم شده ولی دیگه متنفرم ازش

حالمو با کاراش بهم میزنه ، بدون چادر نمیزاره جایی برم داد و بیداد راه میندازه ، تنهایی حق ندارم جایی ...

اینارو با سیاست زنانه باید اوکی کنید آهسته آهسته با جنگ و دعوا نه بعضی زنا خوب ناز و کرشمه بلدن شوهرشون خذشون میشه بخدا